Ella de la Puterea dragostei, în lacrimi. ”Sunt disperată, vreau să mă duc acasă”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
18/02/2020, 12:38
Ella de la Puterea dragostei, în lacrimi. ”Sunt disperată, vreau să mă duc acasă”
Ella de la Puterea dragostei, în lacrimi pentru mama sa. Sursa foto: kfetele.ro

Ella de la Puterea dragostei a avut o copilărie tare grea, lângă o mamă bolnavă și un tată foarte dur. Acum, mama sa nu se simte bine deloc, iar fiica ei se gândește la ce este mai rău.

Ella de la Puterea dragostei, în lacrimi pentru mama sa

Concurenta de la Puterea Dragostei  a vorbit despre problemele se sănătate pe care le are mama ei. Femeia este oarbă de vârsta de 12 ani și nu și-a văzut niciodată fiica. A orbit din cauza unei infecții la măsea, care i s-a urcat la cap, iar medicii au operat-o, dar au făcut o greșeală criminală.

”Mama mea a rămas oarbă de la 14 ani din cauza unui abces făcut la o măsea care avea să ajungă la creier. S-a intervenit chirurgical atunci la nivel cerebral, i s-au făcut nu mai puțin de patru operații pe creier, dar, din nefericire, fără rezultat!

Mama concurentei nu se simte bine deloc

Trei dintre intervenți au fost OK, dar medicii au considerat că mai este necesară încă una, fiindcă mai existau urme de infecție în zona capului.

Aceasta avea să fie însă un eșec, întrucât la operație, i-au fost atinși nervii optici și atunci mama și-a pierdut definitiv vederea”, a vorbit Ella de la Puterea dragostei despre femeia, care, la vârstă 56 de ani, nu și-a văzut niciodată fiica, și, în ciuda tratamentelor făcute.

Ella suferă acum din cauza mamei sale, care nu se simte bine deloc, iar tânăra se teme să nu o piardă, mai ales acum, când este departe de ea. La gala de duminică concureta a plâns foarte mult.

”E grav și nu știu ce să fac, mama este unica persoană pe care o am pe lume din punct de vedere emoțional și de suflet și nu știu cum să o ajut, îi este rău, nu aș accepta vreodată să o pierd. Sunt disperată, vreau să mă duc acasă, să mă ocup de ea”, a spus concurenta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×