Andreea Mantea, răbufnire nervoasă la Puterea Dragostei! Philip, trimis acasă VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/02/2020, 15:37
Andreea Mantea, răbufnire nervoasă la Puterea Dragostei! Philip, trimis acasă VIDEO
Andreea Mantea, enervată la culme de un concurent de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Captură Kanal D

Concurenții de la Puterea Dragostei „reușesc” pe zi ce trece să o scoată din sărite pe Andreea Mantea, gazda emisiunii, care a trebuit să facă din nou față unui scandal monstru. Înfuriată la culme de atitudinea lui Philip, frumoasa brunetă a răbufnit în direct la TV, lăsându-i fără cuvinte pe toți cei prezenți. Tânărul vrea cu orice preț să formeze un cuplu, însă nu pentru a-și găsi jumătatea, ci pentru a fi sigur că rămâne cât mai mult timp în competiție.

Andreea Mantea, înfuriată la culme de Philip: „Te rog să pleci acasă”

Văzând că bărbatul „nu are pic de respect” față de echipa de filmare a reality-show-ului și încalcă regulile acestuia cu bună știință, Andreea i-a transmis concurentului că este momentul să plece acasă. Nu înainte, însă, de a-i oferi șansa să discute între patru ochi cu Ligi, pentru a-i demonstra că sentimentele pe care pretinde că le nutrește pentru ea sunt reale.

A refuzat ferm să facă acest lucru, iar decizia sa nu a făcut altceva decât să încingă și mai tare spiritele în platoul emisiunii de la Kanal D. „Arată-i acum! Ei, nu mie. Arată-i ei, eu nu vreau să văd, nu se uită nimeni. Nu-i de emisiune, că nu filmează nimeni”, l-a îndemnat Andreea Mantea pe Philip.

Poate camera aceea o să-ți filmeze telefonul, eu ți-am dat ocazia să nu se vadă nimic. De ce îi arăți după emisiune? Ce cauți aici? Eu nu te pedepsesc să știi. În cazul ăsta, te rog să pleci acasă.

Zi-mi ce-i aici? Cum se numește emisiunea? Emisiunea nu se numește: fac în afară, nu se numește stau pe canapea, mie mi s-a pus pata pe tine. De ce nu-i arăți în emisiune, unde te găsești tu cu Ligi să-i arăți?

Vreți să nu vă mai lăsăm să stați împreună pe holuri? Cum se prinde fată cu băiat pe hol…cartonaș! Ești obligat să respecți un regulament. Închideți conexiunea, că nu vreau să-l mai văd. De ce îl ținem în casă?

Philip, dacă ai puțin bun simț..te ridici, îți scoți lavaliera și ne luăm la revedere. Nu mă interesează dacă ai tu nervi. Părăsești emisiunea în acest moment”, a mai spus prezentatoarea TV, însă concurentul nici nu a vrut să audă.

În toamnă, Andreea Mantea a fost aproape să părăsească emisiunea

Nu este pentru prima dată când Andreea Mantea întâmpină astfel de dificultăți în timpul emisiunii Puterea Dragostei. De altfel, vedeta a fost la un pas să renunțe la rolul de gazdă a show-ului, după cum dezvăluia într-un interviu acordat în toamna anului trecut.

Potrivit spuselor sale, de vină ar fi comportamentul concurenților, care intră în Casă cu gândul să rămână cât mai mult timp, chiar dacă asta înseamnă să încalce regulile competiției. „Am luat o hotărâre. Ce fac concurenţii a ajuns la un alt nivel. Dragostea îşi spune cuvântul, pe ei îi apucă toate stările, aruncă prin casă cu diverse.

Am luat o decizie: plec! De ce să mai ţip? De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu? Mai bine plec! Dacă nu am tăia la montaj, s-ar închina oamenii, unde s-ar ajunge”, spunea Andreea Mantea. A revenit, însă, asupra deciziei, pentru că dintre toate proiectele la care a luat parte de-a lungul timpului, acesta îi este cel mai apropiat sufletește.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×