Scandal la Puterea dragostei, de la Kanal D! Bia, accese de furie, taxate de colegi

Alex Năstase   
în Stiri mondene
28/09/2019, 21:47
Scandal la Puterea dragostei, de la Kanal D! Bia, accese de furie, taxate de colegi GALERIE FOTO
Bia, în plină criză de nervi. Sursa foto - Kanal D

Scandal la Puterea dragostei, de la Kanal D! Bia și Livian au avut multe de împărțit, dar în cele din urmă au dat-o la pace. Cei doi au avut o discuție în camera roșie, acolo unde au lămurit ceea ce s-a întâmplat zilele trecute. Fără să ezite vreo clipă, iubitul Biancăi i-a reproșat Biei foarte multe lucruri și a explicat faptul că tot ce a spus la adresa ei a fost pentru că s-a umplut paharul. În tot acest timp, tânăra privea dezamăgită.

Scandal la Puterea dragostei, de la Kanal D!

„Jur că nu am nimic cu tine, nimic personal. Te-ai luat de iubita mea. Mi s-au adunat. A intervenit Andreea, apoi Ligi, iar tu ai picat a treia când jur, că nu am avut chef. Am fost nesimțit. Ați încercat să vă bateți joc”, a spus Livian. „Hai să îți spun, eu am crezut că ea te pune să faci așa, să reacționeazi așa. Știu că și eu am greșit. M-ai umilit Livian.

Nu te-am subestimat, dar eu am crezut că tu profiți de situația asta”, a completat Bia. Aproape imediat fanii au putut observa că bruneta și-a dat seama de lucrurile pe care le-a spus și le-a făcut mai ales că i-a mărturisit lui Livian faptul că nu mai vrea să se certe. „Eu spuneam pentru că mă provocai, nu o spuneam din răutate, nu îți spuneam din  tot sufletul”, i-a transmis tânăra lui Livian.

Scandal la Puterea dragostei, de la Kanal D! Bia
Bia și Livian în camera roșie. Sursa foto – Kanal D

Bia, accese de furie, taxate de colegi

Bia nu s-a oprit aici și și-a cerut și scuze pentru tot ce s-a întâmplat. Vă readucem aminte că în ediția de ieri a emisiunii, după o ceartă pe care a avut chiar cu Livian, Bia a iețit din emisiune. Nu a făcut-o de una singură. A luat-o pe Bianca de mână sub pretextul că ar avea de vorbit ceva. Speriați colegii au intervenit și au împiedicat discuția celor două fete. a fost momentul în care Bia a cedat și a distrus pur și simplu toaleta fetelor.

„Nu mai pot, ce vreți să vorbiți cu mine? Nu mai pot! Unde vrei? Nu știu ce am. Nu îi mai suport. Nu mai pot. Nu mai suport ca nimeni să își bată vreodată joc de mine”, a spus Bia cu ochii în lacrimi. “Cred că ce s-a întâmplat în baie nu a fost un teatru”, a spus Bianca, șocată de ce s-a întâmplat mai devreme. De altfel, toți colefii au rămas șocați. Bogdan Mocanu a fost primul care a reacționat. „Dacă știi că ai probleme, te duci într-un colț. Nu există bine aici, crede-mă”, a reacționat acesta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×