Primul mesaj al Laviniei Pîrva despre sarcină, după ce Ștefan Bănică a dat vestea cea mare

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/12/2018, 12:32
Primul mesaj al Laviniei Pîrva despre sarcină, după ce Ștefan Bănică a dat vestea cea mare GALERIE FOTO
După ce s-a aflat marea veste, Lavinia Pîrva a lăsat un mesaj pentru fani, pe contul său de socializare

După ce Ștefan Bănică a dat vestea că soția sa Lavinia Pîrva este însărcinată, aceasta a lăsat un mesaj pentru toți admiratorii care i-au lăsat numai gânduri bune de la aflarea fericirii lor.

Celebrul artist a anunțat că cea cu care își împarte viața va aduce un copil pe lume chiar în cadrul unui concert, pe scena Sălii Palatului. Astfel, în acest weekend, emoționat, cântărețul a mărturisit publicului că va fi tată pentru a treia oară.

Lavinia Pîrva, primul mesaj despre sarcină!

Vestea a fost legată de un mesaj pentru fiica sa, Violeta, a cărei zi de naștere a fost atunci. Așadar, după ce și-a sărbătorit fiica, a spus cu nerăbdare a Moș Crăciun i-a adus o surpriză anul acesta. ” Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc.

Primul mesaj al Laviniei Pîrva despre sarcină, după ce Ștefan Bănică a dat vestea cea mare
Fotografia postată de Lavinia Pîrva, după ce Bănică a anunțat marea veste

Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus pe scenă Ștefan Bănică.

Primul mesaj al Laviniei Pîrva despre sarcină, după ce Ștefan Bănică a dat vestea cea mare
Lavinia Pîrva, alături de Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva: ”Vă mulțumim tuturor pentru gândurile bune”

Iar, după ce vestea a început să circule, și Lavinia a venit cu mulțumiri pentru cei cărora le sunt aproape în spațiul virtual. Aceasta, alături de o fotografie pe care a postat-o pe Facebook, a inserat un mesaj pentru fanii săi. ”Vă mulțumim tuturor pentru gândurile bune!”, a scris cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×