Primul lucru pe care-l va face Feli după încetarea stării de urgență: „E stabilit deja”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/04/2020, 15:49
Primul lucru pe care-l va face Feli după încetarea stării de urgență: „E stabilit deja”
Primul lucru pe care-l va face Feli după încetarea stării de urgență: „E stabilit deja”. Sursa foto: Instagram.com

Distanțarea socială impusă de pandemia de coronavirus ne-a afectat pe toți și fiecare dintre noi abia așteaptă să părăsească casa. Același lucru și-l dorește și cântăreața Feli care deja și-a făcut planurile pentru prima zi după încetarea stării de urgență din țara noastră.

Ce va face Feli Donose pe 16 mai, după încetarea stării de urgență

Îndrăgita artistă a petrecut ultimele 2 luni în izolare alături de soțul și fiica sa, dar i-au lipsit foarte mult aerul proaspăt, muzica, colegii de trupă și mai ales, familia. Feli Donose se gândește de pe acum ce va face în prima zi după încetarea stării de urgență mărturisind că totul este deja pregătit.

Cântăreața a declarat că imediat când autoritățile vor începe relaxarea măsurilor impuse de pandemie se va revedea cu cei dragi. Feli Donose își va primi familia la ea acasă unde va pregăti un grătar.

„E stabilit deja. Pe 16 mai ne întâlnim cu trupeții, cu familia, cu copii, soții, căței, purcei, la mine acasă, aici la noi în curticică. Am cumpărat și un grătar.

Când te aduni după o vreme cu lumea te simți așa foarte importantă, orice ai face, te lauzi cumva”, a povestit Feli în cadrul emisiunii „Miejii nopții” moderată de Mihai Bobonete și Costi Diță.

Artista Feli Donose, nerăbdătoare să urce pe scenă

„Nu-mi fă inimă rea că nu avem voie în casă mai mult de trei persoane, că tocmai ce am plănuit asta”, a mai spus artista în emisiunea online de pe canalul de Youtube.

Pe de altă parte cunoscuta artistă speră ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil, mai ales că abia așteaptă să urce pe scenă. Feli este o persoană pozitivă și încearcă pe cât posibil să nu intre în panică.  

„Nu știu să zic ce o să fie că așa mi se pare că plutește toată lumea și e așa o panică din asta ascunsă între noi.

Cu toții ne spunem că o să fie bine, e doar o perioadă, o să treacă repede, ne punem înapoi pe picioare, dar de fapt în adâncul sufletului ne tremură chiloții un pic că nu prea credem ce spunem.

Eu din fire sunt pozitivă așa, dar când îi văd pe toți parcă încep și eu să am dubii”, a mai completat artista în emisiunea de pe Youtube.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×