Feli Donose a vorbit despre pierderea fratelui ei: „Nici nu știu unde e. Mă apucă plânsul”

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/12/2019, 15:32
Feli Donose a vorbit despre pierderea fratelui ei: „Nici nu știu unde e. Mă apucă plânsul”
Feli Donose a vorbit despre pierderea fratelui ei. Sursa foto: Instagram

În spatele zâmbetului pe care îl afișează des, Feli Donose ascunde multe drame, dar a reușit să treacă peste toate. Un singur eveniment din viața ei nu poate fi ușor de uitat: pierderea fratelui încă de când era foarte mic.

Feli Donose a vorbit despre cel mai trist moment din viața ei

Vedeta nu a vorbit despre această dramă din viața ei până recent, când a spus că frățiorul ei este un îngeraș și de fiecare dată când se gândește la el o apucă plânsul.

Cântăreața a făcut mărturisirea despre pierdea frățiorului ei pentru spynews.ro: „Nu multă lume ştie că eu am avut un frăţior mic pe care Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş la câteva luni. Nici nu ştiu unde e şi foarte bine că nu ştiu că mă apucă plânsul, că e întuneric, deci e bine că nu te văd”.

Feli vrea să mai înfieze un copil

Vedeta a mai declarat că  se gândește foarte mult la copii. Pe lângă cel pe care l-a născut de curând, artista spune că mai vrea să înfieze unul, că își dorește asta nespus de mult.

„Ştiu că o să am un al doilea (n.red. copil)! Şi da, îmi doresc foarte mult să înfiem un copil, dar toate la momentul potrivit. Am nişte planuri extraordinare pentru anul acesta şi Doamne ajută în toamnă să vă surprind şi să vedeţi o Feli cum nu credeaţi vreodată că o să vedeţi şi o să auziţi”, a spus îndrăgita muziciană pentru viva.ro.

În luna noiembrie a anului trecut, Feli Donose a adus pe lume o fetiță sănătoasă căreia i-a pus numele Nora Luna. Cântăreața a spus că Nora a devenit cea mai importantă ființă din viața ei, iar acum își dedică aproape tot timpul pentru micuță.

„Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, ‘culeg de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de mămică”, a declarat artista acum un an, înainte să o nască pe Nora Luna.

Feli Donose este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Artista a devenit cunoscută în urma participării în anul 2014 la Vocea României.

Feli este apreciată pentru hit-urile pe care le-a lansat în cei cinci ani de carieră, reușind să se impună rapid pe piața muzicală.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×