Cine este tatăl copilului lui Feli Donose?

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/12/2018, 18:37
Cine este tatăl copilului lui Feli Donose?
Feli Donose alături de fiica ei, Nora Luna!

S-a cine este este tatăl copilului iubitei cântărețe Feli! Demascarea, pe jumătate, s-a făcut cu ajutorul unei fotografii de pe un site de socializare. O poză emoționantă în care proaspătul tătic îi ține piciorușele micuței. De asemenea, textul care este alături fotografiei este și el extrem de emoționant.

Te iubim, tati#familyfirst #weareone #noralunamea #soarelesiluna #teiubescdintotdeauna”, a fost mesajul luI Feli pentru tatăl fiicei sale. Fanii din mediul virtual au fost cuprinși de curiozități, dar în special i-au urat toate cele bune și multă sănătate mămicii.

Cine este tatăl copilului lui Feli?

Feli Donose a fost foarte discretă cu viața ei, mai ales din momentul în care a aflat că este însărcinată. Așadar, cunoscuta cântăreață nu i-a dezvăluit prea mult identitatea tatălui fetiței sale, Nora Luna. Cu ajutorul unei fotografii din mediul online, bărbatului i s-a văzut o părticică din față, dar în special mâinile, care o ocroteau pe fetiță. Mesajele internauților nu au întârziat să apară: “Cele mai frumoase momente/ Doamne ce frumoasă familie/ O familie minunata/ Cine este taticul?/ Oricine nu ar fi…Să te facă cea mai fericită mereu…mereu”, au fost unele din cele scrise pe o rețea de socializare a artistei.

Fotografia cu micuța lui Feli și cu tatăl ei
Fotografia cu micuța lui Feli și cu tatăl ei

Partenerul lui Feli se numește Cătălin și se pare că nu ar avea legătură cu industria muzicală sau cu viața publică în care aceasta se află de o vreme bună. În unele din puținele declarații ale cântăreței, aceasta a vorbit despre compatibilitatea dintre cei doi și despre cum s-au întâlnit. „E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă. „Mă încurajează (nr. iubitul), e pe pozitiv, dar nu mă poate controla, săracul nici nu știu cum mă suportă. Eu sunt independentă, mie mi-a fost greu la începutul relației să gândesc la doi. După atâta timp singură, e greu să te obișnuiești“, a declarat iubita cântăreață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×