Feli Donose, însărcinată și fericită! ”Am o minune în burtică, o Nora Luna mică, mică”

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
10/09/2018, 17:10
Feli Donose, însărcinată și fericită! ”Am o minune în burtică, o Nora Luna mică, mică” GALERIE FOTO
Feli Donose este insarcinata si radiaza de fericire!

Feli Donose este însărcinată și extrem de fericită! Cântăreața mai are aproximativ trei luni de așteptat până va face cunoștință cu fiica ei, Nora Luna!

Până acum, artista a fost o viitoare mămică foarte activă și a respectat cu strictețe indicațiile medicului. În ciuda faptului că se află în ultimul trimestru, artista şi-a menţinut aspectul fizic şi nu a luat prea mult în greutate.

Citește și Transformarea anului în SHOWBIZ. Feli Donose a slăbit 40 de kilograme! Galerie FOTO

Citește și Imagini bombă! Cea mai frumoasă vedetă din România, complet GOALĂ!

Feli Donose este gravidă cu varianta ei masculină!

Zilele trecute, a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care le arată prietenilor virtuali burtica de gravidă. În dreptul imaginii a adăugat o descriere. ”Am o minune în burtică, o Nora Luna mică, mică”.

”Toată taică-su e. Mi-a zis doctorul: ‘O, dar ce frumoasă este, nu seamănă deloc cu dumneavoastră’! Stătea încruntată. La un moment dat am văzut-o deja picior peste picior. (…) Eu sunt foarte proastă la nervi. Nu îmi dau seama de multe ori cum reacţionez. Nu pot! El e foarte înţelegător, e fain (n.r. iubitul ei)”, a spus Feli la Antena1.

Cântăreața și-a întâlnit marea iubirea la o nuntă, anul trecut. Spune despre întâlnirea cu Cătălin că a fost dragoste la prima vedere. La acea vreme, Cătălin muncea peste hotare. La câteva luni după ce s-au cunoscut, ei au aflat că vor Feli Donose a rămas gravidă, iar bucuria a fost uriașă, mai ales că artista nu se gândea că va rămâne prea curând însărcinată. Mai mult, aceasta se gândise să înfieze un copil.

“E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100%, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă”, a mai adăugat vedeta.

Legat de nuntă, Feli a susținut că ea și partenerul ei nu se gândesc la organizarea acestui eveniment momentan.

“Nu ne-am gândit la nuntă. Noi vrem să ne căsătorim când simțim și nu pentru că «ne strânge» o tradiție. Probabil că la un moment dat ne vom căsători și noi. Vrem să vină din suflet, nu să o facem că trebuie”, a mai dezvăluit Feli Donose.

Feli Donose s-a făcut remarcată șa Vocea României, momenmt în care cariera ei a cunoscut doar o pantă ascendentă, ajungând în prezent să cânte pe scenă cu cei mai cunoscuți artiști din România. Artista a slăbit 30 de kilograme, după apariția sa la celebrul concurs, iar aceasta a recunoscut că a suferit o operație de micșorare a stomacului!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×