Primul concurent care părăsește Ferma! Nu a început emisiunea, că deja știm cine a clacat

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
29/01/2019, 19:07
Primul concurent care părăsește Ferma! Nu a început emisiunea, că deja știm cine a clacat GALERIE FOTO

S-a aflat care este primul concurent care părăsește „Ferma”! Nici nu a început emisiunea, că deja știm cine a clacat. Este vorba de George Papagheorghe, alias Jorge (36 de ani), solist şi actor. Acesta a fost eliminat, dar cum emisiunea este înregistrată, în show-ul care începe pe 29 ianuarie, la Pro TV, încă nu s-a întâmplat asta.

“Sunt mereu alături de soție și de copii. Sunt un soț și un tată bun, iar ‘Ferma’ este o ocazie pentru mine să văd cât de mult îmi vor simți lipsa”, anunţase George Papagheorghe, alias Jorge, când a aflat că va participa la celebrul show de la PRO TV. Emisiunea începe marţi, 29 ianuarie, de ora la 21.30, la PRO TV cu noul sezon, în care regulile sunt schimbate.

Primul concurent care părăsește „Ferma” este Jorge!

S-a aflat cine a fost primul care a clacat la emisiunea „Ferma”! Jorge – George Papagheorghe este primul eliminat din emisiunea care este prezentată acum de Mihaela Rădulescu. În noul sezon show-ul are un nou format, cu noi reguli. Cei 18 concurenţi au de respectat un program mai ceva ca la armată.  “Ferma”, reality-showul de la Pro TV, începe marţi, 29 ianuarie. Marele premiu al emisiunii este de 50.000 de euro.

Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan prezintă „Ferma”, la Pro TV

Noul sezon de la „Ferma” are nume cunoscute. Mihaela Răducelscu prezintă acest show alături de Cristian Bozgan. Acesta din urmă este asistentul Mihaelei Rădulescu şi este specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme și cunoaște toate strategiile pentru a supraviețui în orice mediu, în special în păduri. La acest show, diva a avut în contract prevăzută o sală de fitness în creierii munţilor. La această ediţie de la „Ferma”, Mihaela Rădulescu a făcut senzaţie la filmări. Chiar dacă emisiunea se desfăşoară în munți, se pare că Mihaela nu a renunțat nici de acestă dată la la lux. În fotografiile postate pe Instagram, prezentatoarea apare cu geantă și cizme Chanel de 6.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×