Mihaela Rădulescu, la Ferma, cu geantă și cizme Chanel de 6.000 de euro! FOTO

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
29/01/2019, 18:46
Mihaela Rădulescu, la Ferma, cu geantă și cizme Chanel de 6.000 de euro! FOTO GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu, la Ferma, cu geantă și cizme Chanel de 6.000 de euro

Mihaela Rădulescu prezintă reality show-ul Ferma, alături de Cristian Bozgnan, prima ediție fiind live la Pro TV marți, 29 ianuarie, de la ora 21:30. Chiar dacă emisiunea a fost filmată în munți, la temperaturi extrem de scăzute, se pare că Mihaela nu a renunțat nici de acestă dată la la lux. În fotografiile postate pe Instagram, prezentatoarea apare cu geantă și cizme Chanel de 6.000 de euro.

„Mă bucur că suntem în această nouă provocare împreună. Când vor avea de luat decizii importante, voi încerca să-i ajut, nu să-i influenţez. Aici viaţa e pe bune, e adevărată, e grea, în nămeţi, în frig, în condiţii cu care cei mai mulţi dintre ei nu sunt obişnuiţi”, a declarat Mihaela Rădulescu înainte de startul primei ediții din emisiunea Ferma.

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan
Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii Ferma, a purtat geantă și cizme Chanel de 6.000 de euro

În fotografiile pe care le-a postat pe contul personal de Instagram, dar și în fotografiile oficiale, Mihaela Rădulescu apare îmbrăcată cu haine de firmă, pe care în mod normal nu le-ai scoate din garderobă pentru a le purta la munte. Însă prezentatoarea TV nu a avut o problemă să poarte o pereche de cizme Chanel, din blană, lungi până la genunchi, care costă 2.000 de euro. În plus, Mihaela Rădulescu și-a accesorizat ținuta cu o geantă Chanel, modelul Washed Fabric Messenger Bag, al cărui preț ajunge la 4.000 de euro. Mihaela a mai purtat 15 brățări Tennis cu diamante, care depășesc 50.000 de euro.

Mihaela Rădulescu a purtat cizme și geantă Chanel în valoare de 6.000 de euro
Mihaela Rădulescu a purtat cizme și geantă Chanel în valoare de 6.000 de euro

Ferma debutează în această seară, de la ora 21:30, la Pro TV. Brigitte Năstase, Cătălin Moroşanu, Geanina Ilieş, cântăreţele Otilia şi Claudia Pavel, Carmen Negoiţă, modelul Ioana Filimon, finalista show-ului Supravieţuitorul Otniela Sandu, coregraful Emil Rengle, sportivele Ame Călin şi Diana Belbiţă, Florin Pastramă, cântăreţii Jorge şi Kamara, finalistul Ninja Warrior România Marius Crăciun, modelul Silviu Ţolu, fostul concurent Ninja Warrior Remus Boroiu şi DJ-ul şi fotograful Vali Bărbulescu sunt cei 18 concurenți care se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×