Live Stream Online prima ediția Ferma, la ora 21:30, pe Pro TV

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
29/01/2019, 17:46
Live Stream Online prima ediția Ferma, la ora 21:30, pe Pro TV GALERIE FOTO
Live Stream Online prima ediția Ferma la ora 21.30 pe Pro TV

Prima ediție din reality show-ul Ferma e live stream online marți, de la ora 21:30, pe postul de televiziune Pro TV. Prezentatoarea TV Mihaela Rădulescu și specialistul în tehnici de supravieţuire în condiţii extreme Cristian Bozgan dau startul emisiunii care va fi difuzată de trei ori pe săptămână: marți, miercuri și joi, după serialul Las Fierbinți.

Pentru marele premiu de 50.000 de euro se vor lupta 18 concurenți: Brigitte Năstase, Cătălin Moroşanu, Geanina Ilieş, cântăreţele Otilia şi Claudia Pavel, Carmen Negoiţă, modelul Ioana Filimon, finalista show-ului Supravieţuitorul Otniela Sandu, coregraful Emil Rengle, sportivele Ame Călin şi Diana Belbiţă, Florin Pastramă, cântăreţii Jorge şi Kamara, finalistul Ninja Warrior România Marius Crăciun, modelul Silviu Ţolu, fostul concurent Ninja Warrior Remus Boroiu şi DJ-ul şi fotograful Vali Bărbulescu.

Cei 18 concurenți care iau startul în reality show-ul Ferma
Cei 18 concurenți care iau startul în reality show-ul Ferma

Ferma Live Stream Online pe Pro TV. Premiera e azi, de la ora 21:30

Premiera reality show-ului Ferma e azi, de la ora 21:30, la Pro TV. A fost filmat într-o zonă izolată din Munții Bucegi, la temperaturi care au ajuns și până la -15 grade Celsius. „Mă bucur că suntem în această nouă provocare împreună. Când vor avea de luat decizii importante, voi încerca să-i ajut, nu să-i influenţez. Aici viaţa e pe bune, e adevărată, e grea, în nămeţi, în frig, în condiţii cu care cei mai mulţi dintre ei nu sunt obişnuiţi”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan prezintă Ferma
Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan prezintă Ferma

„Peisajul e de poveste, suntem în munţi şi avem foarte multă zăpadă. Aceste elemente vor fi, în acelaşi timp, problematice pentru concurenţi. Le-am promis că voi face tot posibilul ca această experienţă să fie de neuitat”, a spus și Cristian Bozgan.

Ferma, nou început, noi experiențe

Kamara a anunțat care este motivul pentru care participă la reality show-ul Ferma. Cântărețul va lupta pentru premiul de 50.000 de euro pentru fiul său în vârstă de patru ani, care are nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a putea merge. „Voi lupta din greu să câştig premiul cel mare, pentru ca fiul meu să se poată opera. Sunt foarte apropiat de el. La Fermă nu mi-e frică de nimic, am văzut condiţii de viaţă care pot fi mult mai grele decât atât”, a declarat Kamara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×