Primii sixtupleți din istorie care au supraviețuit împlinesc 35 de ani! Fotografii de Cartea Recordurilor!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/09/2018, 16:33
Primii sixtupleți din istorie care au supraviețuit împlinesc 35 de ani! Fotografii de Cartea Recordurilor! GALERIE FOTO
În 2018, primii sixtupleți din istorie care au supraviețuit împlinesc, în luna noiembrie, 35 de ani.

În 2018, primii sixtupleți din istorie care au supraviețuit împlinesc, în luna noiembrie, 35 de ani. Este vorba despre un caz de Cartea Recordurilor, care a uimit o lume întreagă. Până și cadrele medicale s-au declarat uluite de povestea celor șase frați identici.

S-au întâlnit, s-au plăcut, s-au căsătorit, apoi a venit prima și ultima sarcină! Vorbim despre un cuplu care a ajuns celebru în toată lumea, după nașterea celor șase fetițe ale lor, la diferență de doar câteva minute! Fetele sunt primele sixtuplete din lume care au supraviețuit după naștere, deși cântăreau puțin peste un kilogram fiecare! Se întâmpla pe data de 18 noiembrie 1983. Primele șase săptămâni de viață, micuțele le-au petrecut în secția de terapie intensivă neonatală. Apoi, părinții și-au luat acasă sixtupletele născute sănătoase.

Sixtupleții au fost fotografiați aproape în fiecare an, în ipostaze asemănătoare
Sixtupleții au fost fotografiați aproape în fiecare an, în ipostaze asemănătoare

Primii sixtupleți care au supraviețuit au o poveste impresionantă

Cu 6 bebeluși în brațe, soții Walton de-abia au dormit 2-3 ore din 24, în primii doi ani de la nașterea sixtupletelor. Recent, au calculat că în primul an de viață al fetițelor au cumpărat cel puțin 11 mii de scutece. Graham își amintește și-acum că mirosea în toată casa a detergent și a pudră de talc. La plimbări, fiecare dintre soți împingea câte un cărucior pentru gemeni și purta câte o fetiță în brațe. Iar dacă venea cineva în vizită, Janet și Graham îi înmâna un al treilea cărucior și mergeau cu toții la plimbare! Acum soții se amuză pe seama faptul că demult, înainte de nașterea fetelor, erau pe punctul să înfieze câțiva copilași, deoarece doreau copii, dar nu puteau avea. Pe Janet nu o ajutau nici un fel de preparate, deși medicii îi asigurau că și ea, și Graham sunt perfect sănătoși.

Cazul de Cartea Recordurilor a avut loc pe data de 18 noiembrie 1983, iar timpul a trecut, iar fetele au devenit femei în toată firea! Acestea nu se grăbesc însă să-și întemeieze o familie, cu gândul că pot aduce și ele pe lume sixtuplete sau sixtupleți. Gândul acesta le cam tublură somnul și de aceea se pare că amână cât pot de mult căsătoria, chiar dacă spun că iubesc copiii.

Citește și Prima imagine cu gemenii lui Beyonce şi Jay Z. 1.000.000 de aprecieri într-o oră

Citește și Copiii fiară: 5 cazuri uimitoare de copii crescuți de animale

Primii sixtupleți, azi

Astăzi, la aproape 35 de ani de la nașterea lor, una dintre fiice le-a dăruit părinţilor săi prima nepoată! Acum când fiica i se mai plânge că nepoțica nu o lasă să doarmă nopțile, Janet nu poate decât să zâmbească și să îi amintească de nopțile ei pierdute legănând-o pe ea și pe celelalte cinci surori ale sale.

Dacă în urmă cu 35 de ani cei doi soți s-au trezit cu o surpriză colosală trimisă de Divinitate căreia nu știau dacă îi pot face față, astăzi se simt împliniți și iubiți de fiicele lor. Și-au crescut frumos fiicele, le-au educat, iar Divinitatea a avut grijă ca fetițelor să nu le lipsească nimic. În schimb, părinții au fost recompensați cu iubire și apreciere, înmulțită cu șase!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×