Prima imagine cu gemenii lui Beyonce şi Jay Z. 1.000.000 de aprecieri într-o oră

Ionuţ Cataramă   
în Monden
16/07/2017, 00:00
Prima imagine cu gemenii lui Beyonce şi Jay Z. 1.000.000 de aprecieri într-o oră

Beyoncé a publicat, vineri, prima imagine cu gemenii ei, care împlinesc o lună. Cântăreaţa americană a confirmat că numele lor sunt Sir Carter şi Rumi, informează bbc.com.

În fotografia publicată de Beyoncé, cântăreaţa apare ţinându-i în braţe pe gemeni, acoperiţi într-un material violet cu imprimeuri florale. Artista poartă un voal albastru, este desculţă şi stă în faţa unei arcade decorate cu flori, imaginea fiind asemănătoare cu fotografiile pe care le-a publicat pentru a îşi anunţa sarcina.

”Sir Carter şi Rumi împlinesc astăzi o lună”, a scris cântăreaţa în descrierea fotografiei publicate pe contul ei de Instagram, confirmând, astfel, numele gemenilor.

Fotografia cantaretei a obtinut peste un milion de aprecieri pe Instagram, in mai putin de o ora de la publicare.

Gemenii celebrului cuplu american se numesc Rumi si Sir, iar inspiratia celor doua nume a venit de la opera un poet musulma, scrie Daily Mail.

Rumi ar fi un omagiu adus lui Jalal al-Din Rumi, mentor spiritual, avocat, om de stiinta si teolog persan din secolul al XIII-lea, recunoscut ca fiind cel mai mare poet mistic al islamului si creatorul Ordinului Dervisilor Rotitori.

Cunoscut a fi poetul iubirii mistice, el apara in versetele sale o spiritualitate bazata pe frumusete, arta, muzica, dans si dragoste fata de celalalt. Sir ar face referire la una dintre aceste poezii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×