Primele imagini cu ultimul model de telefon Iphone 11. Apple a scapat aceste poze pe internet!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 16:28
Primele imagini cu ultimul model de telefon Iphone 11. Apple a scapat aceste poze pe internet! GALERIE FOTO
Trucuri pentru ca bateria telefonului tău iPhone să te țină mai mult! Iată ce trebuie să faci

Apple a scăpat primele imagini cu ultimul model de telefon iphone 11. De asemenea, compania a depus mai multe brevete pentru mobilele pliabile în ultima săptămână, iar acest lucru este extrem de interesant. AppleInsider raportează că cele mai recente caracteristici de brevete de planuri pentru un ecran bendy, care se fapt se încălzesc, nu este doar pentru a sta în siguranță în buzunar atunci când e vreme rea și geroasă afară.

Primele imagini cu ultimul model de telefon iPhone

Apple explică faptul că aceste ecrane OLED pliabile ar putea fi deosebit de susceptibile la temperaturile scăzute. Diferitele materiale, alături de adezivii aferenți, utilizați în construcția unică a telefonului ar putea suferi sub presiunea unui climat rece, astfel că cea mai simplă modalitate de a atenua acest lucru, susține compania, este de a distruge un mic radiator în interiorul dispozitivului lor prototip. Este puțin probabil ca acest telefon să ajungă să fie iPhone 11.

Atât Samsung, cât și Huawei și-au făcut propriile telefoane pliabile, pe care să le vândă alături de ultima lor generație de mobile, de unde rezultă că există o șansă pe care Apple o va urma, anume de a oferi un iPhone ii Fold. Telefoanele iPhone ale anului 2019 sigur sunt ”pe drum”, dar mulți presupun că mobilul nu va veni sub numele zvonit pe piață. Dacă stăm să ne gândim, nu a existat nicun iPhone 9, iar Apple a sărit direct de la iPhone 8 la iPhone X, în 2017.

Primele imagini cu ultimul model de telefon Iphone 11. Apple a scapat aceste poze pe internet!
Apple explică faptul că aceste ecrane OLED pliabile ar putea fi deosebit de susceptibile la temperaturile scăzute

Nu e sigur dacă se va numi iPhone 11

De altfel, totul are sens, căci există și alte companii care practică asta, spre exemplu Windows, căci nimeni nu a văzut vroedată Windows 9 ori OnePlus 4. Astfel, este imposibil să se știe cum se va numi, de fapt, următorul iPhone, însă, pe baza faptului că iPhone-ul din acest an a ajuns la iPhone 10.5, oamenii sunt tentați să bage mâna în foc pentru succesorul lui, pe nume iPhone 11. De asemenea, lupta pe care o va duce pe piață acest telefon va fi una crâncenă, căci de curând au debutat cu aplomb și iPhone Xs și Xs Max, așa că cei de la Apple au de lucrat pentru a veni cu îmbunătățiri suplimentare.

Primele imagini cu ultimul model de telefon Iphone 11. Apple a scapat aceste poze pe internet!
Telefoanele iPhone ale anului 2019 sigur sunt ”pe drum”, dar mulți presupun că mobilul nu va veni sub numele zvonit pe piață

Ultimele trei iPhone-uri importante au fost anunțate pe data de 21 septembrie,iPhone Xs, 12 septembrie, iPhone X și 22 septembrie, iPhone 8, în 2018, 2017 și respectiv, 2016. Astfel, dacă se respectă mersul natural, iPhone 11 va urma acest program de lansare, așa că ar trbeui să poată fi cumpărat în luna octombrie a anului viitor, poate chiar în perioada deosebită a sărbătorilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×