Steve Jobs, fondatorul Apple, ar fi împlinit astăzi 64 de ani. Cum l-au comemorat angajații

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/02/2019, 14:51
Steve Jobs, fondatorul Apple, ar fi împlinit astăzi 64 de ani. Cum l-au comemorat angajații GALERIE FOTO
Steve Jobs, fondatorul Apple, ar fi împlinit astăzi 64 de ani. Cum l-au comemorat angajații

Steven Paul Jobs, fondatorul Apple, ar fi împlinit astăzi, 24 februarie, vârsta de 64 de ani. Din momentul în care a fost anunțată trecerea sa în neființă, toți apropiații au fost șocați de veste, iar printre aceștia se află și angajații Apple.

La acea vreme, aceștia transmiteau că plănuiesc să facă mereu o pauză, în jurul acestei zile, pentru a-și aminti de lucrurile extraordinare pe care Steve le-a realizat în viața sa și modul în care acesta a făcut din lume un loc mai bun.

Steve Jobs, fondatorul Apple, ar fi împlinit astăzi 64 de ani

În 5 octombrie 2011, Apple anunța moartea lui Steve Jobs:”Suntem profund îndureraţi să anunţăm că Steve Jobs a murit. Strălucirea lui Steve, pasiunea şi trăirile lui puternice au reprezentat sursa a nenumărate inovaţii care îmbogăţesc şi îmbunătăţesc vieţile noastre. Lumea este infinit mai bună datorită lui Steve.” În acel an, toți doreau să ducă mai departe tributurile venite din partea tuturor celor care au fost marcați de Steve și de geniul său.

Steve Jobs, fondatorul Apple, ar fi împlinit astăzi 64 de ani. Cum l-au comemorat angajații
În data de 5 octombrie 2011, compania anunța trecerea în neființă a celui pe care aceștia îl numeau un geniu

Astfel, ani la rând apropiații au organizat evenimente în cinstea lui, iar după șapte ani de la moartea sa, acesta este încă venerat și plâns. În acest an însă nu a fost niciun eveniment vizibil marcat în presa de peste oceane. Cert este că angajații l-au asigurat pe Steve că amintirea îi va fi onorată veșnic. „Echipă, am veşti foarte triste pe care vreau să le împărtăşesc cu voi. Astăzi, Steve a plecat dintre noi.

Steve Jobs: 1955 – 2011

Apple a pierdut un geniu vizionar şi creativ, iar lumea a pierdut o fiinţă umană uimitoare. Toţi cei care am avut norocul să îl cunoaştem şi să lucrăm cu Steve, am pierdut un prieten bun şi un mentor. Steve lasă în urmă o companie pe care doar el ar fi putut să o construiască şi spiritul său va fi întotdeauna legat de fondarea Apple.

Steve Jobs, fondatorul Apple, ar fi împlinit astăzi 64 de ani. Cum l-au comemorat angajații
Strălucirea lui Steve, pasiunea şi trăirile lui puternice au reprezentat sursa a nenumărate inovaţii

Plănuim o comemorare a vieţii extraordinare a lui Steve la care pot participa angajaţii Apple. Nu există cuvinte care să poată exprima mâhnirea pe care am simţit-o la moartea lui Steve sau recunoştinţa că am avut ocazia să lucrăm cu el. Îi vom onora amintirea prin a ne dedica şi a-i continua munca pe care a iubit-o atât de mult”, este scrisoarea companiei din momentul tragediei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×