Realitatea se amestecă cu realitatea virtuală în update-ul Windows 10! Vezi când apare!

Filon Stan   
în Hotnews
05/09/2017, 00:04
Realitatea se amestecă cu realitatea virtuală în update-ul Windows 10! Vezi când apare!

Update-ul Windows 10, anunţat oficial de gigantul Microsoft! Al treilea mare update pentru Windows 10 va fi lansat în mod oficial pe data de 17 octombrie. Acesta se va numi Fall Creators Update şi va aduce o serie întreagă de noutăţi. Cea mai importantă va fi platforma Windows Mixed Reality.

Mixed Reality este definită ca o îmbinare între realitate şi realitatea virtuală, iar Windows Mixed Reality este tehnologia software pe baza căreia vor funcţia căştile de VR pentru Windows şi aplicaţiile, respectiv jocurile de VR dezvoltate pentru PC. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Asus, Acer, Dell, HP şi Lenovo, parteneri tradiţionali ai Microsoft, sunt aşteptaţi să-şi lanseze în curând căştile de realitate virtuală pentru update Windows 10.

Update-ul Windows 10 amână câteva facilităţi

Microsoft a trebuit însă să amâne o serie întreagă de facilităţi pentru o viitoare actualizare, cum ar fi clipboard-ul universal şi funcţia Timeline, care ar fi trebuit să faciliteze utilizatorilor continuarea lucrului la un proiect după trecerea de la PC la tabletă ori telefon.

Fall Creators Update va aduce primele aplicaţii care vor folosi un nou design pregătit de Microsoft pentru sistemul său de operare şi pentru aplicaţiile native ale acestuia, numit Fluent Design.

Noul update Windows 10 va include aplicaţia People care va facilita şi comunicarea rapidă cu diverse contacte. Spre exemplu, utilizatorii vor putea plasa direct pe taskbar persoanele cu care comunică frecvent, pentru a iniţia rapid o convorbire sau a trimite un mesaj.

După Fall Creators Update, următoarea actualizare majoră pentru Windows 10, nume de cod Redstone 4, este aşteptată la începutul anului viitor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×