Primele imagini cu noul Volkswagen Golf 8. Când îl putem conduce în România! Galerie FOTO

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
09/03/2019, 13:56
Primele imagini cu noul Volkswagen Golf 8. Când îl putem conduce în România! Galerie FOTO GALERIE FOTO

Ultima variantă a celebrului Volkswagen Golf a fost văzută și fotografiată pe stradă! Așadar, împătimiții modelului auto german au acum ocazia să vadă în premieră cum arată Volkswagen Golf 8! Fotografiile au fost făcute recent și au fost publicate deja pe Internet.

Volkswagen Golf 8 a împrumutat elemente de la Polo, Passat și Touareg

Din instantaneele făcute se poate observa că inginerii Volkswagen au plusat la capitolul estetic. Oamenii care au văzut deja pozele au spus că noul model arată și mai bine decât precedentul.

Startul producției automobilului care concurează împotriva unor nume precum Opel Astra, Ford Focus și Renault Megane se va da la începutul acestei veri, chiar în luna iunie.

Nemții de la Volkswagen pregătesc producția de Golf 8 în luna iunie 2019

Cea de-a opta generație a legendarului Volkswagen Golf reprezintă o evolutie a modelului actual, din punct de vedere estetic,și pare să aibă câteva influențe împrumutate de la Polo Mk6.

Volkswagen Golf și Polo Mk6 se pare că au mai multe lucruri în comun, inclusiv din punct de vedere tehnic, deoarece compacta germană care concurează cu Astra, Focus și, nu în ultimul rând, cu Megane va fi construită la rândul ei pe platforma MQB.

Sub capota, cea de-a de-a opta generație a legendarului Volkswagen Golf este așteptată alături de o gamă variată de motorizări turbo pe benzina și motorina. Unele dintre variantele de motorizare ale Volkswagen Golf 8 sunt însoțite și de motoare electrice.

A opta generatie a legendarului Volkswagen Golf va împrumuta mai multe echipamente inclusiv de la noile Touareg și Passat, chiar pe acelea care îi permit să se șofeze de unul singur, atunci când șoferul dorește acest lucru.

Nul model de Volkswagen Golf va oferi 300 de CP sub capotă încă din versiunea GTI. Pentru șoferii care nu pun accentul pe elemente precum puterea maximă, accelerația de la 0 la 100 km/h ori viteza de top, unitățile normale pe benzină și motorină ar putea veni cu o doză extra de eficiență.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×