Primele imagini cu fiica lui Michael Jakson după ce a vrut să se sinucidă

Dan Stancu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 13:53
Primele imagini cu fiica lui Michael Jakson după ce a vrut să se sinucidă GALERIE FOTO

Fiica lui Michael Jackson a ieșit din spital după tentativa de sinucidere de la sfârșitul acestei săptămâni. Primele imagini cu fiica lui Michael Jackson după ce a încercat să își pună capăt zilelor au fost publicate de tmz.com

Paris Jackson a ieșit din spital după tentativa de sinucidere. Ce s-a întâmplat

Potrivit sursei citate, tentativa de sinucidere a avut loc sâmbătă. Polițiștii au primit un mesaj la numărul de urgență la ora locală 7.30. Potrivit surselor tmz.com, Paris Jackson își tăiase venele în locuința sa din Los Angeles și a fost transportată de urgență la spital, iar medicii i-au salvat viața.

Paris Jackson este afectată de difuzarea documentarului „Leaving Neverland”, în care tatăl său este acuzat că a abuzat sexual doi copii. „Nu pot spune nimic ceea ce nu a fost spus deja în ceea ce priveşte apărarea”, a scris Paris pe Twitter.

Paris Jackson a încercat să se sinucidă. FOTO: tmz.com
Paris Jackson a încercat să se sinucidă după apariția documentarului despre tatăl său. FOTO: tmz.com

Mărturia celebrului actor Macaulay Culkin

Actorul Macaulay Culkin a recunoscut că a dormit în același pat cu Michael Jackson, dar a ținut să îi ia apărarea megastarului. „Este aproape simplu să spui că era ciudată (n.r. relația dintre ei) sau ceva de genul, însă nu a fost, pentru că avea sens. M-a contactat pentru că mi se întâmplau multe lucruri majore într-un timp scurt. Cred că s-a identificat cu asta”, a povestit starul din „Singur Acasă”.

„Cred că este unul dintre motivele pentru care ne-am înțeles atât de bine, toată lumea îi transmite cât de impresionată este de el. Așa că atunci când cineva l-a tratat ca pe o persoană normală… Este atât de simplu”, a adăugat actorul.

În documentarul „Leaving Neverland”, doi bărbați, Wade Robson şi James Safechuck, susțin că au fost abuzați de Michael Jackson în copilărie. Familia megastarului a fost șocată de apariția documentarului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×