Michael Jackson ”se răsucește în mormânt”. Mai multe posturi radio din lume i-au interzis muzica!

Silviu Ghering    Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
06/03/2019, 17:52
Michael Jackson ”se răsucește în mormânt”. Mai multe posturi radio din lume i-au interzis muzica! GALERIE FOTO
Mai multe posturi de radio i-au interzis muzica lui Michael Jackson

Michael Jackson „se răsucește în mormânt.” Documentarul Leaving Neverland, care îl ilustrează pe fostul rege al muzicii pop ca pe un abuzator de copii, este tot mai apreciat în întrega lume, iar după difuzarea lui mai multe posturi de radio i-au interzis muzica.

Mai multe posturi de radio i-au interzis muzica lui Michael Jackson

Mai multe posturi de radio din întreaga lume i-au interzis muzica lui Michael Jackson. Printre ele se numără și trei posturi radio din Canada, care au scos de la difuzare melodii precum Beat It, Wanna Be Starting Something, Thriller și Billie Jean, dar și multe alte piese. Purtătorul de cuvânt al trustului Cogeco, Christine Dicaire, a precizat că melodiile au fost scoase din grila postului de radio la cererea ascultătorilor.

O decizie asemănătoare a fost luată în Noua Zeelandă, unde toate posturile de radio deținute de MediaWorks și New Zealand Media Entertainment i-au interzis muzica lui Micheal Jackson. Leon Wratt, reprezentantul MediaWorks Group, a declarat: „Noi nu decidem dacă Michael Jackson este sau nu pedofil, noi doar ne asigurăm că difuzăm muzica pe care și-o doresc ascultătorii noștri. Ai 500 de piese într-un playlist și trebuie să decizi care sunt cele 500 de melodii pe care publicul le dorește.”

Muzica lui Michael Jackson, interzisă în Canada și Noua Zeelandă
Muzica lui Michael Jackson, interzisă în Canada și Noua Zeelandă

Documentarul Leaving Neverland îl prezintă pe Michael Jackson drept un abuzator de copii

Documentarul Leaving Neverland, care îl prezintă pe Michael Jackson drept un abuzator de copii, a fost difuzat pe 3 martie pe postul de televiziune HBO Documentary și a prins foarte bine la public. În film, unul dintre protagoniști susține că fostul rege al muzicii pop s-a căsătorit cu el în mod simbolic atunci când acesta era doar un copil (la vârsta de 10 ani). Pentru a-și susține acuzațiile, bărbatul declară că încă mai are bijuteriile pe care Michael Jackson i le-ar fi oferit în dormitorul său.

„Îmi plăceau foarte mult bijuteriile la acea vreme, iar el mi le oferea pentru că îl lăsam să întrețină raporturi sexuale cu mine. Era ca și cum am fi fost căsătoriți. Spun asta pentru că în glumă am avut și o ceremonie de căsătorie. Am completat niște jurăminte, ca și cum am fi rămas împreună pentru totdeauna. A fost frumos, iar inelul este superb, are diamante… inelul de nuntă”, a spus James Safechuck.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×