9 ani de la moartea lui Michael Jackson!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/06/2018, 15:49
9 ani de la moartea lui Michael Jackson! GALERIE FOTO
Noua ani de la moartea lui Michael Jackson, regele muzicii pop!

Noua ani de la moartea lui Michael Jackson! Pe data de 25 iunie, fanii Regelui Pop sunt în doliu în toată lumea! Cu toții comemorează trecerea în neființă a fenomenului Michael Jackson! Anul acesta, reprezentanţii fondului care-i administrează averea dar şi partenerii lor de producţii artistice i-au anunțat pe fanii regretatului rege al muzicii pop că pregătesc un spectacol special dedicat lui.

De ce a murit Michael Jackson

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol şi alte sedative. Doctorul personal al artistului, Conrad Murray, a fost gasit vinovat, de toți jurații, de crimă involuntară, în anul 2011. Conrad Murray, în vârstă de 58 de ani, care a pledase ”vinovat” a fost condamnat la patru ani de închisoare. Acesta a ieșit de după gratii după doar doi ani, pentru bună purtare.

Melodiile lui Michael Jackson

Deși au trecut nouă ani de la moartea sa, piesele care au electrizat întreaga lume, rămân vii în mintea și sufletul fanilor. Fără doar şi poate, Miachael Jackson a fost un adevărat maestru în ale muzicii şi mai ales în arta dansului. Însă, pe lângă aceste calităţi care l-au transformat într-o persoană idolatrizată de toată planeta, reuşea să transforme fiecare videoclip al său într-o adevărată operă de artă.

Cele mai frumoase femei, scenarii interesante şi coregrafii dintre cele mai complexe, dar și costisitoare! Aceasta era combinația care ducea la un succes nebun. Și fiecare piesă și videoclip al său chiar avea un succes nebun! Amintiţi-vă doar de „Billie Jean”, „Thriller” sau „You Rock My World”. Printre cele mai ascultate piese ale sale, pe YouTube, se numără: Thriller, They Don’t Care About Us, Billie Jean, Beat It și Remember The Time.

Copiii lui Michael Jackson

Michael Jackson a avut trei copii. Pe Paris, Blanket si Prince. Presa a scris ani la rând despre cei trei copii, iar mulți susțin că aceștia nu sunt copiii lui Michael. Superstarul a folosit două mame surogat.  După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele copiilor starului, conform dorinţei acestuia, exprimată în testamentul său.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate. Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost numiţi administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri. Potrivit testamentului lui Michael Jackson, cei trei copii ai lui vor primi 99 de milioane de dolari, însă nu vor putea intra în posesia averii decât la 40 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×