Singur acasă cu Michael Jackson! Macaulay Culkin a recunoscut că a dormit în același pat cu vedeta Pop! Ce spune despre acuzațiile de pedofilie

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 14:17
Singur acasă cu Michael Jackson! Macaulay Culkin a recunoscut că a dormit în același pat cu vedeta Pop! Ce spune despre acuzațiile de pedofilie GALERIE FOTO
Macaulay Culkin îl apără pe Michael Jackson

Macaulay Culkin a recunoscut că a dormit în același pat cu Michael Jackson. Actorul care a devenit celebru pentru rolul din filmul Singur Acasă i-a luat din nou apărarea Regelui muzicii Pop, chiar înainte de lansarea documentarului în care se vorbește despre acuzațiile de pedofilie la adresa lui.

Macaulay Culkin îl apără pe Michael Jackson

Macaulay Culkin a fost invitat la podcastul Inside of You, în cadrul căruia a vorbit despre acuzațiile de abuz sexual la adresa lui Michael Jackson, dar și despre relația pe care a avut-o cu Regele muzicii Pop. „Este aproape simplu să spui că era ciudată (n.r. relația dintre ei) sau ceva de genul, însă nu a fost, pentru că avea sens. (…) M-a contactat pentru că mi se întâmplau multe lucruri majore într-un timp scurt. Cred că s-a identificat cu asta.

Cred că este unul dintre motivele pentru care ne-am înțeles atât de bine, toată lumea îi transmite cât de impresionată este de el. Așa că atunci când cineva l-a tratat ca pe o persoană normală… Este atât de simplu”, a declarat actorul din Singur Acasă.

Macaulay Culkin a fost prieten bun cu Michael Jackson
Macaulay Culkin a fost prieten bun cu Michael Jackson

Actorul din filmul Singur Acasă a recunoscut că a dormit în același pat cu Michael Jackson

Macaulay Culkin l-a apărat tot timpul pe Michael Jackson, deși tot mai multe persoane l-au acuzat de pedofilie pe Regele muzicii Pop. Actorul din filmul Singur Acasă a depus mărturie în instanță în procesul intentat în 2005 pe numele lui Michael Jackson și a recunoscut că în trecut a dormit de mai multe ori în același pat cu el, dar a mărturisit că între ei nu a existat niciodată o relație de natură sexuală.

Actorul a mai spus că în drumul spre dormitorul lui Michael Jackson exista o sonerie care îl avertiza când cineva se apropie de cameră. Macaulay Culkin a adăugat că l-a tratat mereu normal pe Regele muzicii Pop.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×