Primele imagini cu Dacia Sandero, modelul anului 2020. Va fi, probabil, un hit al uzinei de la Mioveni

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
15/10/2019, 16:52
Primele imagini cu Dacia Sandero, modelul anului 2020. Va fi, probabil, un hit al uzinei de la Mioveni GALERIE FOTO
Dacia Sandero trece printr-un update uriaș în 2020. Sursa foto - facebook

Primele imagini cu Dacia Sandero, modelul anului 2020 circulă deja pe internet. Deși, autoturismul nu a rupt norii în România, fiind considerată o mașină destul de scumpă, compania s-a descurcat ceva mai bine la vânzări în Europa. Acum, pentru la anul, Dacia pregătește un model nou de Sandero, unul alături de care speră să dea lovitura.

Primele imagini cu Dacia Sandero, modelul anului 2020

De menționat că Dacia Sandero a debutat în 2012 și-a fost actualizată patru ani de zile. Pentru 2020 e pregătit un model nou, surprins de-a lungul ultimului an în tot felul de teste. Deocamdată, e camuflată complet, dar este evident că sub autocolant este un SUV care se anunță unul de zile mari. Sunt câteva schimbări importante pentru acest model.

Farurile și stopurile au fost modificate, elementele de caroserie au fost și ele ajustate și rămâne tot hatchback, dar un automobil potrivit pentru oraș. Cu toate acestea, cea mai mare schimbare pentru Dacia Sandero nu este vizibilă din exterior, cel puțin așa ne „amenință” producătorul. Noua mașină a fost promisă de Renault încă din 2018, când Dacia a aniversat 50 de ani de existență.

Primele imagini cu Dacia Sandero, modelul anului 2020. Dacia Sandero
Dacia Sandero varianta 2020 a făcut mai multe teste în ultima perioadă. Sursa foto – facebook

Va fi, probabil, un hit al uzinei de la Mioveni

Deși nu există multe date oficiale, există câteva speculații conform cărora ar fi un model ceva mai apropiat de Arkana. Oricum, Dacia Sandero 2020 face trecerea către platforma CMF-B de la B0. E aceeași platformă folosită de Renault pe Clio. CMF presupune că sistemele de siguranță vor fi mai bune – acestea neputând fi integrate la fel de bine pe B0 – și că platforma poate fi folosită pentru mai multe tipuri de autovehicule, inclusiv electrice. Noua mașină ar folosi platforma CMF-B și, odată cu ea, Dacia ar trece într-o nouă perioadă de dezvoltare.

Ne putem aștepta de la Dacia Sandero 2020 să aibă un motor de un litru, de 65 și 72 CP, dar și o versiune turbo cu 100 CP. Pe diesel, e așteptată o versiune de 1,5 litri dCi cu 85 CP și 115 CP. Altfel, transmisia ar fi manuală, cutie cu șase trepte.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×