Primele declarații ale lui Gheorghe Turda, după împăcare: ”Nu sunt bătrân, nu mă dau pe unul de 40 de ani!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/03/2019, 18:01
Primele declarații ale lui Gheorghe Turda, după împăcare: ”Nu sunt bătrân, nu mă dau pe unul de 40 de ani!
Gheorghe Turda s-a împăcat cu iubita sa

Gheorghe Turda, în culmea fericirii după ce s-a împăcat cu iubita sa, Nicoleta Voicu. Deși povestea lor de iubire a întâmpinat o serie de dificultăți, cei doi par acum mai fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată. Au depășit cu totul „mica sincopă” , după cum mărturisește cunoscutul cântăreț de muzică populară.

Ce spune Gheorghe Turda, după împăcarea cu mai tânăra sa iubită

După o perioadă plină de certuri și neînțelegeri, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, iubita sa cu 23 de ani mai tânără, sunt din nou împreună. Recent, cunoscutul cântăreț de muzică populară a mărturisit că cei doi au reușit să depășească toate problemele.

A fost o mică sincopă așa ca în muzică. Nu a fost nimic grav, poate că ne-a făcut chiar bine! Sfatul meu pentru cei care se mai ceartă, pentru tineret, este să nu aplece urechea la gura lumii și să treacă peste astfel de probleme. (…) Îi am pe toți cei dragi aproape și asta mă bucură. Am trecut peste toate rele și asta contează acum” , a declarat Gheorghe Turda la România TV

Gheroghe Turda: „Nu sunt bătrân, nu mă dau pe unul de 40 de ani!”

Eu sunt tânăr, nu mă consider bătrân și simt că pot face orice, să trec peste orice! Eu nu m-aș da pe unu de 40-45 de ani, am experiență, înțelepciune și pot să trec peste orice piedică, cred că publicul a văzut asta!” a mai spus marele interpret de muzică populară pentru sursa citată.

Mă bucur că am trecut peste această sincopă! Pentru Gheorghe Turda, nimic nu e mai important decât muzica, cariera, iar asta am învățat după atâta timp de când suntem împreună. Mă bucur că ne-am împăcat și că suntem din nou împreună” , a spus și Nicoleta Voicu, iubita sa cu 23 de ani mai tânără, chiar la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Gheorghe Turda.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×