Care e starea de sănătate a fiului lui Liviu Vasilică, regretatul cântăreț de muzică populară

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/02/2019, 15:21
Care e starea de sănătate a fiului lui Liviu Vasilică, regretatul cântăreț de muzică populară GALERIE FOTO
În prezent, starea de sănătate a fiului lui Liviu Vasilică este bună

Fiul regretatului Liviu Vasilică are o stare de sănătate șubredă, însă este pozitiv, lucru care îl va îl va ține pe scenele de muzică populară din România. Florin Vasilică a avut probleme în ultima perioadă de timp, iar, în cadrul unei emisiuni de televiziune difuzate pe Antena Stars, a vorbit despre acest subiect sensibil.

Am avut şi am în continuare ceva probleme de sănătate dar le ţinem sub control. Se vor rezolva”, a spus Florin Vasilică în cadrul emisiunii Star Matinal. „Am două hernii de disc cervicale dar sunt ţinute sub control, deja nu mai am dureri.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Starea de sănătate a fiului lui Liviu Vasilică, Florin, este una bună

Nu mă împiedică să particip la evenimente… Sănătatea o preţuim atunci când nu o avem”, a adăugat fiul lui Liviu Vasilică. În urmă cu ceva vreme, când boala era în fază incipientă, artistul a fost băgat de urgență sub tratament. „Am dat de un medic foarte mult.

Care e starea de sănătate a fiului lui Liviu Vasilică, regretatul cântăreț de muzică populară
Florin Vasilică a rămas fără părintele său în anul 2004, când acesta a fost diagnosticat cu ciroză 

Este un început de hernie de disc, dar este totul sub control. Sunt sub tratament şi reuşesc să fac faţă. A fost puţin mai greu în ultima perioadă, dar sunt bine acum. Când stăteam în maşină aveam dureri, dar acasă îmi treceau”, a povestit artistul.

Care e starea de sănătate a fiului lui Liviu Vasilică, regretatul cântăreț de muzică populară
Florin Vasilică a avut probleme în ultima perioadă de timp

Florin Vasilică a rămas fără tatăl său în anul 2004, după ce a fost diagnosticat cu ciroză. Starea de sănătate a îndrăgitului cântăreț nu i-a permis să suporte un transplant de ficat, așa că s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×