Care e starea de sănătate a fiului lui Liviu Vasilică, regretatul cântăreț de muzică populară

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/02/2019, 15:21
Care e starea de sănătate a fiului lui Liviu Vasilică, regretatul cântăreț de muzică populară GALERIE FOTO
În prezent, starea de sănătate a fiului lui Liviu Vasilică este bună

Fiul regretatului Liviu Vasilică are o stare de sănătate șubredă, însă este pozitiv, lucru care îl va îl va ține pe scenele de muzică populară din România. Florin Vasilică a avut probleme în ultima perioadă de timp, iar, în cadrul unei emisiuni de televiziune difuzate pe Antena Stars, a vorbit despre acest subiect sensibil.

Am avut şi am în continuare ceva probleme de sănătate dar le ţinem sub control. Se vor rezolva”, a spus Florin Vasilică în cadrul emisiunii Star Matinal. „Am două hernii de disc cervicale dar sunt ţinute sub control, deja nu mai am dureri.

Starea de sănătate a fiului lui Liviu Vasilică, Florin, este una bună

Nu mă împiedică să particip la evenimente… Sănătatea o preţuim atunci când nu o avem”, a adăugat fiul lui Liviu Vasilică. În urmă cu ceva vreme, când boala era în fază incipientă, artistul a fost băgat de urgență sub tratament. „Am dat de un medic foarte mult.

Care e starea de sănătate a fiului lui Liviu Vasilică, regretatul cântăreț de muzică populară
Florin Vasilică a rămas fără părintele său în anul 2004, când acesta a fost diagnosticat cu ciroză 

Este un început de hernie de disc, dar este totul sub control. Sunt sub tratament şi reuşesc să fac faţă. A fost puţin mai greu în ultima perioadă, dar sunt bine acum. Când stăteam în maşină aveam dureri, dar acasă îmi treceau”, a povestit artistul.

Care e starea de sănătate a fiului lui Liviu Vasilică, regretatul cântăreț de muzică populară
Florin Vasilică a avut probleme în ultima perioadă de timp

Florin Vasilică a rămas fără tatăl său în anul 2004, după ce a fost diagnosticat cu ciroză. Starea de sănătate a îndrăgitului cântăreț nu i-a permis să suporte un transplant de ficat, așa că s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×