Ce se întâmplă cu emisiunea lui Rareș Bogdan la Realitatea TV! Anunțul neașteptat făcut de Cozmin Gușă!

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 08:03
Ce se întâmplă cu emisiunea lui Rareș Bogdan la Realitatea TV! Anunțul neașteptat făcut de Cozmin Gușă! GALERIE FOTO
Cozmin Gușă a anunțat ce se întâmplă cu emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV

Cei care urmăresc cu regularitate postul de telviziune Realitatea TV se întreabă ce se întâmplă cu emisiunea lui Rareș Bogdan, după anunțul neașteptat făcut de Cozmin Gușă în cadrul primei ediții din emisiunea România 2019, pe care acesta o prezintă începând de vineri seara.

Cozmin Gușă a dat de înțeles că Rareș Bogdan nu va mai avea emisiune și joi seara, așa cum s-a întâmplat până în prezent. Patronul Realitatea TV s-a lansat în televiziune ca moderator, în prima ediție din România 2019 avându-i invitați pe jurnaliștii Dan Andronic și Ion M. Ioniță, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, deputatul PMP, Robert Turcescu și omul de afaceri Marius Stoian. Cozmin Gușă a anuțat că va modera talk show-ul de trei ori pe săptămână, joi, vineri şi sâmbătă, în intervalul 20:30 – 24:00, moment în care jurnalistul Dan Andronic l-a întrebat: „Asta ce înseamnă, că Rareş nu va mai avea emisiune joi?”

Cozmin Gușă a prezentat prima ediție a emisiunii România 2019
Cozmin Gușă a prezentat prima ediție a emisiunii România 2019

Cozmin Gușă a anunțat ce se întâmplă cu emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV

„Rareş va avea emisiune joi, din când în când, atunci când n-o fac eu”, a fost răspunsul oferit de patronul Realitatea TV, ceea ce înseamnă că Rareș Bogdan ar putea deveni invitat în cadrul emisiunii lui Cozmin Gușă. Prezentatorul emisiunii Jocuri de Putere ar urma să prezinte în continuare talk show-ul în zilele de duminică, luni, marți și miercuri, iar joia doar când nu va putea patronul postului TV.

Recent, Rareș Bogdan a fost suspendat de pe post timp de două zile pentru că a refuzat să pună în aplicare o decizie managerială. Mai precis, Rareș Bogdan nu a ținut cont de decizia managerială în urma căreia nu trebuia să îi mai invite în emisiune pe Oreste Teodorescu sau Oana Stănciulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×