Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat! Mesajul postat de iubita artistului

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
08/03/2019, 17:28
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat! Mesajul postat de iubita artistului GALERIE FOTO
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat! Cei doi sunt din nou împreună, au dezvăluit apropiați ai cuplului pentru Știri Mondene, iar Nicoleta a confirmat, practic, printr-o postare pe facebook. Pe pagina personală, Nicoleta Voicu a anunțat practic că a uitat de supărări și că s-a împăcat cu Gheorghe Turda, după ce a postat mesajul „La mulți ani, din partea noastră!” și o fotografie alături de iubitul ei.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat

La scurt timp după ce s-au despărțit, cei doi au dat semne că s-ar putea împăca destul de repede. „Dacă ea ar vrea să se împace cu mine, cu drag o accept. Din punct de vedere sentimental, încă nu mi-a trecut ceea ce a fost între noi”, declara Gheorghe Turda în urmă cu ceva timp la Pro TV.

Dânsul a fost cel care m-a căutat pe mine, sunt multe lucruri care dor. Și nu mai vreau să fiu taxată, că Nicoleta n-a făcut nimic, că Nicoleta s-a agățat, că Nicoleta a profitat, că Nicoleta a stat pentru banii domnului Turda, a mărturisit Nicoleta Voicu după despărțirea de Gheorghe Turda.

Postarea Nicoletei Voicu de 8 martie
Postarea Nicoletei Voicu de 8 martie

Mesajul postat de iubita artistului

Ultimul mesaj postat de Nicoleta Voicu pe pagina personală de Facebook confirmă că artista s-a împăcat cu Gheorghe Turda. Asta pentru că cei doi apar împreună în fotografia postată de artistă, alături de mesajul „La mulți ani, din partea noastră!”

Nicoleta Voicu a vorbit despre motivele rupturii dinte ea și Gheorghe Turda, după despărțirea de celebrul artist . „Ce m-a adus aici este o dependență care, idiferent în ce domeniu sau în ce mod se manifestă ea, este o dependență. Și în cazul nostru a fost o dependență de restul lumii. deci imaginați-vă acest platou plin cu oameni și ca eu să ajung la el trebuia să mă strecor cu greu, metaforic vorbind acum, iar dacă ajungeam, apucam să spun câteva cuvinte, pentru că în secunda doi intervenea altcineva, fie prin telefon, fie… deci, practic nu am avut un timp al nostru (…)”, a spus Nicoleta Voicu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×