Nicoleta Voicu are un nou iubit? Ce s-a întâmplat de Dragobete cu fosta iubită a lui Gheorghe Turda

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
25/02/2019, 12:06
Nicoleta Voicu are un nou iubit? Ce s-a întâmplat de Dragobete cu fosta iubită a lui Gheorghe Turda GALERIE FOTO

După despărțirea de Nicoleta Voicu, interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda, a decis să plece în Dubai. Cu cine a făcut acest lucru? Ei bine, cu sora sa, Anuța. Călătoria în Dubai a făcut ca acesta să depășească momentul delicat din viața sa.

Despre Nicoleta Voicu, nu putem spune același lucru, ea nu poate depăși momentul foarte ușor și postează pe pagina personală de facebook, un buchet de flori, cu ocazia zilei de  Dragobete, gest care aduce aminte de iubirea dintre cei doi și de momentele frumoase trăite împreună sau cine ştie, o nouă relaţie care tinde să înflorească pentru aceasta.

Nicoleta Voicu, cu gândul la Gheorghe Turda, de Dragobete!

„Am petrecut timp de nouă zile într-o croazieră în Dubai împreună cu sora mea Anuța. Ea este cea mai dragă ființă a mea. Anuța e singura care mi-a mai rămas de când s-a prăpădit fratele meu. A fost o vacanță de vis, de la excepțional în sus. Este o țară modernă, la un nivel foarte ridicat. Totul acolo e la superlativ”, a declarat artistul.

Nicoleta Voicu a postat pe facebook flori de Dragobete

Cei doi s-au despărțit în luna ianuarie și celebrul cântăreţ exclude varianta unei împăcări. Contactat de jurnaliști și întrebat despre o posibilă împăcare cu Nicoleta Voicu, acesta a spus:„Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea.Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, ”, declara Gheorghe Turda, la acea vreme.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×