Gheorghe Turda a plecat în Dubai cu Anuța, după ce s-a despărțit de Nicoleta Voicu

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/02/2019, 13:48
Gheorghe Turda a plecat în Dubai cu Anuța, după ce s-a despărțit de Nicoleta Voicu GALERIE FOTO
Gheorghe Turda a plecat în Dubai cu Ancuța, după ce s-a despărțit de Nicoleta Voicu

După ce s-a despărțit de Nicoleta Voicu, Gheorghe Turda a plecat într-o vacanță de lux în Dubai. Vestitul cântăreț de muzică populară a depășit momentul delicat din viața sa și a trecut la unul mult mai plăcut, plecând într-un sejur pe tărâmul miliardarilor.

Îndrăgitul artist a fost însoțit de cea mai dragă femeie din viața lui, Ancuța Pop, sora sa. Potrivit cancan.ro, rapsodul s-a relaxat și și-a făcut și amintiri, rămânând uluit de bogăția și grandoarea Dubaiului.

Gheorghe Turda a plecat în Dubai cu Ancuța, sora sa, după ce s-a despărțit de Nicoleta Voicu

„Am petrecut timp de nouă zile într-o croazieră în Dubai împreună cu sora mea Anuța. Ea este cea mai dragă ființă a mea. Anuța e singura care mi-a mai rămas de când s-a prăpădit fratele meu. A fost o vacanță de vis, de la excepțional în sus. Este o țară modernă, la un nivel foarte ridicat. Totul acolo e la superlativ.

Am rămas impresionat de clădirile din Dubai. Totul a fost de vis”, a declarat Gheorghe Turda pentru sursa menționată mai sus. Cântărețul s-a despărțit de iubita sa, mai tânără cu 23 de ani, în luna ianuarie. Contactat de jurnaliști și întrebat despre o posibilă împacare, acesta a spus:„Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea.

Gheorghe Turda a plecat în Dubai cu Anuța, după ce s-a despărțit de Nicoleta Voicu
Vestitul cântăreț de muzică populară a depășit momentul delicat din viața sa și a trecut la unul mult mai plăcut

Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat Gheorghe Turda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×