Gheorghe Turda vrea să se împace cu Nicoleta Voicu! Anunțul făcut în direct, la Pro TV

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
06/03/2019, 10:19
Gheorghe Turda vrea să se împace cu Nicoleta Voicu! Anunțul făcut în direct, la Pro TV GALERIE FOTO
Gheorghe Turda vrea să se împace cu Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda vrea să se împace cu Nicoleta Voicu! Artistul a făcut anunțul în direct, la Pro TV, după ce în urmă cu ceva timp acesta declara că nu mai există nicio cale de împăcare. Acum pare că s-a răzgândit și că este dispus să o ia de la capăt alături de Nicoleta.

Gheorghe Turda vrea să se împace cu Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda a anunțat în direct, la Pro TV, că vrea să se împace cu Nicoleta Voicu. „Dacă ea ar vrea să se împace cu mine, cu drag o accept. Din punct de vedere sentimental, încă nu mi-a trecut ceea ce a fost între noi”, a declarat Gheorghe Turda.

„Dânsul a fost cel care m-a căutat pe mine, sunt multe lucruri care dor. Și nu mai vreau să fiu taxată, că Nicoleta n-a făcut nimic, că Nicoleta s-a agățat, că Nicoleta a profitat, că Nicoleta a stat pentru banii domnului Turda”, a spus Nicoleta Voicu, nemulțumită de faptul că în spațiul public s-a vehiculat ideea că ar fi stat cu Gheorghe Turda pentru a profita de celebritatea lui.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu

De ce s-au despărțit Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu

Imediat după despărțire, Nicoleta Voicu a vorbit despre motivele rupturii dinte ea și Gheorghe Turda. „Ce m-a adus aici este o dependență care, idiferent în ce domeniu sau în ce mod se manifestă ea, este o dependență. Și în cazul nostru a fost o dependență de restul lumii. deci imaginați-vă acest platou plin cu oameni și ca eu să ajung la el trebuia să mă strecor cu greu, metaforic vorbind acum, iar dacă ajungeam, apucam să spun câteva cuvinte, pentru că în secunda doi intervenea altcineva, fie prin telefon, fie… deci, practic nu am avut un timp al nostru (…)”, a spus Nicoleta Voicu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×