Probleme financiare pentru fosta iubită a lui Gheorghe Turda! Cât câștigă pe lună Nicoleta Voicu

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 08:52
Probleme financiare pentru fosta iubită a lui Gheorghe Turda! Cât câștigă pe lună Nicoleta Voicu GALERIE FOTO
Probleme financiare pentru fosta iubită a lui Gheorghe Turda!

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au fost un cuplu aproximativ un an. Mai mică decât partenerul său cu 23 de ani, a decis să se despartă de acesta din cauza neînțelegerilor și a singurătății în doi. După un schimb de replici de câteva luni și nenumătare apariții la televizor pentru a-și spune punctul de vedere, Nicoleta Vociu pare că resimte din plin ruptura dintre ea și solistul de muzică populară, căci ei formau un cuplu și pe scenă, așa că aparițiile au fost din ce în ce mai rare.

Probleme financiare pentru fosta iubită a lui Gheorghe Turda

Potrivit Click!, fosta iubită a lui Gheorghe Turda a recunoscut că nu o duce bine deloc. „Nu m-am ridicat încă în picioare, încă sunt în genunchi. Situaţia financiară nu este deloc bună. Nu am momentan proiecte. Nu reuşesc să câştig momentan decât 2.000 de lei pe lună, bani cu care îmi plătesc rata la casă şi facturile”, a declarat solista.

Cât timp au fost împreună, Turda i-a fost și iubit și mentor, a ajutat-o în carieră cât de mult a putut, a luat-o cu el la emisiunile televizate și i-a dat sfaturi despre cum trebuie să apară în fața publicului. Acum, acesta are o poziție distantă față de greutățile prin care trece fosta lui parteneră. „Nu mă interesează pe mine despre problemele ei financiare. Eu sunt bine mersi și îmi văd de spectacole. Acum mă aflu în Italia”, a declarat artistul.

Probleme financiare pentru fosta iubită a lui Gheorghe Turda! Cât câștigă pe lună Nicoleta Voicu
Acesta are o poziție distantă față de greutățile prin care trece fosta lui parteneră

Gheorghe Turda este de neclintit în fața problemele fostei sale partenere

În urmă cu câteva zile, Nicoleta Voica, sătulă de întrebările legate de fostul partener, a postat un mesaj pentru a opri totul în loc. „Dragi specialiști, critici muzicali, observatori de pe marginea vieții, vă rog, nu-l mai sunați pe cel care a făcut parte din trecutul meu să-i umpleți viața cu viața mea și postările mele de pe fb.

Nu mă intereseaza parerea voastră!!!! Și nu-l mai obligați să se gândească la mine. Vă rugăm să înțelegeți că trecutul e trecut, prezentul e prezent si viitorul viitor. Iar toate acestea sunt timpurile verbelor din gramatica limbii române”, a postat Nicoleta Voicu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×