Primele declarații ale lui Bogdan de la ”Insula Iubirii”, după despărțirea de Alexandra

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/02/2019, 08:56
Primele declarații ale lui Bogdan de la ”Insula Iubirii”, după despărțirea de Alexandra GALERIE FOTO
Bogdan de la ”Insula Iubirii” a făcut primele declarații dupăî despărțirea de iubita sa, Alexandra

Bogdan de la ”Insula iubirii” a făcut primele declarații după separarea de iubita sa, Alexandra. Fostul concurent a confirmat despărțirea și a spus și motivul care a stat la baza deciziei. Potrivit spynews.ro, Bogdan a povestit că legătura pe care a avut-o cu Alexandra a fost una departe de a se numi relație.

Cei doi au vrut doar să se cunoască și să vadă dacă poate funcționa ceva între ei. Un impediment a fost și faptul că Alexandra studiază în stăinătate, așa că drumurile lor s-au separat la puțin timp după ce s-au cunoscut.

Bogdan de la ”Insula Iubirii” a făcut primele declarații după despărțirea de Alexandra

„Cred că toata treaba cu relaţia a fost dusă prea departe pentru că nu am avut-o. Ne-am cunoscut şi am vrut să vedem ce va fi. Ea studiază în străinătate şi a trebuit să se întoarcă fapt pentru care nu am mai păstrat legătura”, a declarat concurentul de la reality-show-ul matrimonial. Bogdan și Hannelore au fost cel mai controversat cuplu din cadrul emisiunii ”Insula Iubirii”, discutându-se despre iubirea și divorțul lor, după terminarea acesteia.

Primele declarații ale lui Bogdan de la ”Insula Iubirii”, după despărțirea de Alexandra
Bogdan a povestit că legătura pe care a avut-o cu Alexandra a fost una departe de a se numi relație

Ce doi au continuat relația, după toate nemulțumirile cu care au rămas în urma show-ului, dar la scurt timp s-au separat. „Când ești într-o relație de mult timp, parcă nu vrei să recunoști unele lucruri. Am zis să punem cap la cap anumite lucruri.  Am zis să ne mai dăm o șansă, dar lucrurile îți rămân întipărite. Când am văzut emisiunea, eram deja divorțat. Am fost căsătoriți vreo 6 luni. Amândoi am fost de acord să divorțăm. Au venit reproșuri din ambele părți”, a declarat Bogdan Ionescu.

Bogdan și Hannelore au divorțat după 6 luni de căsătorie

„Dacă nu ar fi fost Andi, ar fi fost alt bărbat, în viața de zi cu zi. Toate cuplurile care ajung acolo au probleme mai mici sau mai mari. Am fost testați psihologic, iar dacă există o mică fisură într-o relație, oamenii de acolo știu exact ceea ce vrei.

Primele declarații ale lui Bogdan de la ”Insula Iubirii”, după despărțirea de Alexandra
Cei doi s-au separat după 6 luni de la casatorie

Andi mi-a oferit ceea ce am avut nevoie atunci. M-am întors la bărbatul cu care m-am dus la Insula Iubirii, dar ne-am despărțit după reproșuri. Au fost probleme și înainte de Insula Iubirii. Andi era primul bărbat care mi-a oferit mie atenție, în afară de Bogdan. Relația mea cu Bogdan a durat șapte ani și jumătate, iar căsătoria a durat doar șase luni. Nu regret nimic din cele întâmplate”, a explicat Hannelore.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×