Primele contre dintre Viorica Dăncilă și Gabriela Firea: ”Mă delimitez categoric! Vreți să ieșim pe ușa din dos a istoriei?”

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
25/11/2019, 10:34
Primele contre dintre Viorica Dăncilă și Gabriela Firea: ”Mă delimitez categoric! Vreți să ieșim pe ușa din dos a istoriei?”
Gabriela Firea, al doilea politician care se dezice de Viorica Dăncilă. Sursa foto: podul.ro

Gabriela Firea s-a arătat nemulțumită de primirea în funcția de vicepreședinte al CEx al PSD a lui Gabriel Oprea și a transmis un atac subtil la adresa Vioricăi Dăncilă, pe contul său de socializare. Totodată, primarul Capitalei și-a exprimat și dezamăgirea față de scorul obținut de PSD la alegeri.

Gabriela Firea, dezamăgită de votul slab al Vioricăi Dăncilă

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea înțelege că românii au ales ”răul cel mai mic” și o doare faptul că Viorica Dăncilă a obținut un scor slab la alegerile prezidențiale de duminică, 24 noiembrie. Politicianul spune că nu va face niciun compromis și se delimitează față de decizia liderului PSD de al primi în partid pe Gabriel Oprea.  Și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu îi cere explicații candidatului PSD.

Gabriela Firea spune că partidul este condus acum de sindicate. „Pentru copiii acestei țări care merită mai mult de la politicieni, îmi voi asuma toate riscurile, consecințele și nu voi accepta compromisuri. Greșelile și compromisurile i-au determinat pe români să aleagă într-un număr atât de mare răul cel mai mic. Mă doare, dar îi înțeleg perfect! Așa cum am rămas doar șase în picioare din cei 25 de semnatari ai scrisorii prin care îi solicitam domnului Dragnea să se retragă de la conducerea PSD, pentru că începuse să ne facă foarte mult rău -și în primul rând românilor -, cu toate pedepsele pe care le-am primit fiecare în parte, așa și acum vreau să mă delimitez printre primii în mod public față de nesocotirea opiniei majorității covârșitoare a românilor și a colegilor din partid, prin impunerea intrării în CEX, fără votul explicit al nostru, a unor persoane, pe motiv că acum nu mai conduc partide ci… sindicate”, a scris primarul Capitalei pe contul de Facebook.

Primarul Capitalei se dezice de șefa PSD Viorica Dăncilă

„Sunt dezamăgită că începem analiza prăbușirii noastre cu un astfel de gest sfidător. Nu ne putem reforma și relua legătura cu simpatizanții noștri printr-o minciună. Aud că și alte persoane controversate se lipesc acum, în înghesuială și nebăgare de seamă, de noi. Probabil vor să ne îngroape definitiv! Mă delimitez categoric! Doamne, chiar vreți să ieșim pe ușă din dos a istoriei?”, a încheiat Gabriela Firea mesajul de pe contul de socializare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×