Gabriela Firea, optimistă înaintea închiderii secțiilor de votare din țară: „N-am venit să cântăm prohodul! Nu ne așteptăm la un eșec” VIDEO

Bogdan Solomon   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 20:55
Gabriela Firea, optimistă înaintea închiderii secțiilor de votare din țară: „N-am venit să cântăm prohodul! Nu ne așteptăm la un eșec” VIDEO
Gabriela Firea nici nu concepe un eșec al PSD în alegerile prezidențiale. Sursa foto: gandul.info

Gabriela Firea își păstrează optimismul în privința șanselor candidatului Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă de a deveni viitorul președinte al României, cu doar câteva minute înaintea închiderii tuturor secțiilor de votare din țară. Primarul general al Capitalei a subliniat, totodată, că nu se pune problema înlăturării fostului premier din funcția de lider al formațiunii politice, în cazul în care acest tur de scrutin s-ar solda cu un eșec usturător.

Gabriela Firea, convinsă că PSD va câștiga alegerile

Cum adică cine-l preia? (n.r. postul de președinte al PSD în locul Vioricăi Dăncilă) Avem conducere, am avut Congres, avem președinte, avem toate posturile de conducere ocupate. De unde știți că va fi un eșec? Eu zic să așteptăm pentru că s-a mai întâmplat să ne culcăm cu un președinte și ne-am trezit cu alt președinte.

Nu ar fi corect să fac eu calcule, eu zic că așteptăm rezultatele oficiale. Cu siguranță, cifrele exit-poll au o anumită valoare a unui studiu sociologic, dar rezultatele corecte vor fi cele oferite de Biroul Electoral Central. Noi nu ne așteptăm la un eșec și chiar dacă va fi un eșec, eu cred că va fi un scor bun pentru PSD. Am venit aici să o susțin pe doamna Dăncilă, alături de colegii mei. Nu am venit să cântăm prohodul și nici să facem schimbări”, a spus Gabriela Firea.

Cătălin Rădulescu îi acuză de fraudă electorală pe românii din Diaspora

Prezent la rândul său la sediul PSD din Kiseleff, deputatul social-democrat Cătălin Rădulescu a avut un discurs dur înaintea rezultatelor parțiale ce vor fi transmise de Biroul Electoral Central. Nemulțumirile sale se îndreaptă către cetățenii români din Diaspora, pe care îi acuză de fraudă electorală. Totodată, acesta a relatat că verișori din Marea Britanie și Germania, state în care s-a inregistrat o prezență masivă la urne, i-au dezvăluit că în momentul în care au mers să voteze, în secțiile respective nu era nimeni.

În Diaspora noi am primit o mulțime de mesaje, filme, al înțeles. Eu de exemplu am trei, patru verișori care stau unul în Marea Britanie, unul în Germania, unul în Franța. A fost fiecare în secția de votare să voteze, nu era nimeni. După care aflăm că sunt 100.000 de voturi în ultima oră. 100.000 de voturi împărțit la 800 de secții de votare înseamnă că au votat două persoane pe minut. Faceți și dvs un calcul. Eu am văzut ce s-a întâmplat în ultima oră. Nu, n-avem din păcate reprezentanți în secțiile de votare. Noi avem în 60 de secții de votare din 800 reprezentanți. Eu așa cred că acolo a fost fraudă. Noi spunem să luptăm până în ultimul moment. Noi știm că trebuie să tragem fiecare om pentru fiecare vot. Urnele se închid la ora 21.00. Depinde cât s-a tras în ultimele două ore. Dacă trage fiecare acum. Fiecare trebuia să se mobilizeze și să mobilizeze electoratul”, a dezvăluit Cătălin Rădulescu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×