Gabriela Firea a votat la prima oră: “Ne trebuie oameni care se gândesc la binele românilor”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 08:06
Gabriela Firea a votat la prima oră: “Ne trebuie oameni care se gândesc la binele românilor”
Gabriela Firea a votat la prima oră. Sursa foto: observator.tv

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a ieit la primele ore ale dimineții să voteze. Gabriela Firea s-a dus plină de speranță la secția de votare de la Colegiul Grivița, unde este trecută pe listele permanente, deoarece are domiciliul pe una dintre străzile apropiate liceului, deși locuiește efectiv în Voluntari.

Gabriela Firea a votat la prima oră

Firea şi-a exprimat votul pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi a precizat că „am votat pentru o Românie în care toţi românii să fie respectaţi”.

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a sus și ce așteaptă de la președintele României. „Avem nevoie de un dialog direct cu toţi cetăţenii României şi multă atenţie acordată problemelor acestora. Am votat împotriva intenţiilor de austeritate. România nu mai are nevoie de curbe de sacrificiu. Consider că economia este la un stadiu bun şi avem nevoie măcar de menţinerea realizărilor de până acum. Ne trebuie oameni care se gândesc la binele românilor şi care acţionează în acest sens”.

Liviu Dragnea o vedea pe Firea prezidențiabilul PSD

Gabriela Firea a fost intens curtată de Liviu Dragnea să devină prezidențiabilul Partidului Social Democrat, însă nu a acceptat să părăsească Primăria Capitalei, pentru Palatul Cotroceni. Aceasta declara la un moment dat că s-ar înscrie în cursa electorală doar ca să-l contracandideze pe Liviu Dragnea, când se credea că acesta va reprezenta PSD în alegerile prezidențiale. Fostul președinte al PSD este însă la închisoare, unde a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive. Liviu Dragnea nu poate vota duminică, deoarece judecătorii i-au luat acest drept.

Secțiile de votare s-au deschis duminică și în țară, după ce românii din diaspora votează deja de vineri. Atât în străinătate, cât și în țară, secțiile de votare s-au deschis la ora 07:00 și se vor închide la ora 21:00. Programul poate fi însă prelungit, dacă în secția sau în afara ei mai sunt persoane care doresc să voteze. Secțiile de votare pot rămâne deschise în astfel de situații pânăla ora 23:59.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×