O româncă stabilită în Spania, interpretare superbă a cântecului „Acasă-i România”, după ce a votat la alegerile prezidențiale. Video

O româncă stabilită în Spania, interpretare superbă a cântecului „Acasă-i România”, după ce a votat la alegerile prezidențiale. Video
Larisa Cotorogea, interpreta care s-a viralizat pe facebook după ce a cântat celor prezenți la o secție de votare din Spania *foto: facebook

Diaspora s-a mobilizat din nou la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Peste 300 de mii de români au votat deja în primele două zile ale votului din Diaspora, în special în țările din Occident, acolo unde numărul românilor este important.

Un moment emoționant s-a desfășurat la Logrono, în Spania, acolo unde o româncă a mers să voteze și a dedicat un cântec patriotic celor prezenți în secția de votare.

O româncă a oferit un moment emoționant la votul de la alegerile prezidențiale

Larissa Elena Cotorea este originară din Slatina și a votat la Logrono, în Spania, alături de soțul ei, Victor. După ce și-a exercitat dreptul de vot, Larissa a decis să le ofere un moment artistic celor prezenți la urnele de votare.

Ea a interpretat melodia Larisei Olteanu, intitulată „Acasă-i România”. Interpretarea sa a fost filmată de soțul său, care a distribuit cântarea pe facebook. Videoclipul de aproape două minute s-a viralizat pe facebook, unde în mai puțin de șase ore a adunat peste 800 de mii de vizualizări, peste 30 de mii de distribuiri, peste 19.000 de reacții și peste 3.000 de comentarii.

Si am votat cu cantec !!!!

Gepostet von Victor Cotorogea am Samstag, 23. November 2019

„Acasă-i România, acasă-i tricolorul
Suntem una cu ţara
Că noi suntem poporul
Acasă este glia, pădurea şi izvorul
E doina şi vioara,
E roi ce-și află somnul,

Împrăştiaţi prin lume
A mele neamuri bune
Cu dor prin ţări străine
Muncesc pentru o pâine”,

sunt versurile pe care Larissa Cotorogea le-a dedicat celor prezenți la secția de votare, dar și tururor românilor care votează în aceste zile la alegerile prezidențiale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×