Prime și bonificații de sărbători 2018! Cine sunt angajații care iau bani de Crăciun

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 11:46
Prime și bonificații de sărbători 2018! Cine sunt angajații care iau bani de Crăciun
Angajatorii primesc bani în plus de sărbători!

Se pare că 6 din 10 angajatori vor acorda prime de Crăciun, urmând ca peste 65% din ei să organizeze petreceri de Crăciun, potrivit unui barometru de opinie realizat de Frames, firmă de consultanță, dar și cea TrainYourBrain, firmă de traininguri și evenimente. Cine sunt cei care vor primi primele și bonificațiile de sărbători? ,,Petrecerea de Craciun a devenit un must-have in tot mai multe companii, indiferent de dimensiunea acestora.

La restaurant, in club, la birou sau intr-o destinatie turistica, indiferent de locatie, tot mai multi investitori au inteles importanta acestui tip de socializare pentru soliditatea echipei si pentru fidelizarea acesteia. Petrecerea de Craciun este momentul bilantului, este momentul in care se acorda premii, angajatii primesc cadouri sau isi fac surprize reciproc – in genul Secret Santa, si discuta cu optimism despre planurile pentru noul an”, a spus managerul Frames, Adrian Negrescu.

Prime de Crăciun 2018!

Crăciunul vine cu prime și bonificații pentru angajatori! ,,Este mai mult decât o petrecere. În funcție de locul, tematica, succesul organizării acesteia, angajații români au ajuns să își raporteze perspectivele de angajare în noul an. Pentru managerii de HR, este cel mai bun moment pentru racolarea sau fidelizarea resursei umane, indispensabile pentru succesul companiei”, a mai declarat managerul Frames. Se pare că din ce în ce mai mulți angajatori se gândesc să organizeze petreceri pentru sărbători. ,,Analizând domeniile unde se vor acorda prime de Sărbători, reiese faptul că retailul și sectorul de stat sunt în prim-plan. Dincolo de mediul bugetar, unde decizia este administrativă, în retail este rezultatul unui an excelent de vânzări. Este interesant și faptul că pe lista celor care vor acorda prime de sărbători se află și firme care au performat nesatisfăcător în 2018, semn că fidelizarea și motivarea angajaților sunt prioritare.

Angajații primesc bonusuri de Crăciun
Angajații primesc bonusuri de Crăciun

Fidelizarea angajaților rămâne cheia de boltă a activității de HR și în 2019. Să îți motivezi echipa, să le oferi cele mai bune condiții de muncă, să îi determini prin prime și surprize de orice fel să performeze mai bine – sunt elementele esențiale pe care trebuie să le ia în calcul orice companie, indiferent de mărime și puterea financiară.

Într-o economie în care criza forței de muncă este tot mai acută, fără dezvoltarea unor politici de HR flexibile, costumizabile, adaptate așteptărilor angajaților, este puțin probabil să reușești să performezi. Succesul unei companii depinde în cea mai mare măsură de oameni, iar sintagma ,,oricine poate fi înlocuit”  și-a dovedit de multă vreme limitele negative”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×