Primarul Devei, Florin Oancea și fiica acestuia, teste negative pentru coronavirus! Cei doi sunt internați la Timișoara

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
20/03/2020, 17:54
Primarul Devei, Florin Oancea și fiica acestuia, teste negative pentru coronavirus! Cei doi sunt internați la Timișoara GALERIE FOTO
Fotografia postată de primarul Devei. Sursa foto - facebook

Primarul Devei, Florin Oancea și fiica acestuia, teste negative pentru coronavirus! Chiar edilul a fost cel care a anunțat că atât el, cât și Laura, fata lui au primit un răspuns fericit.

Primarul Devei, Florin Oancea și fiica acestuia, teste negative pentru coronavirus!

Cu toate acestea, medicii urmează acum să le facă al doilea test, iar în cazul în care şi acesta va fi negativ, cei doi vor putea fi externaţi din Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

Primarul Florin Oancea a postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru locuitorii orașului, dar și pentru prieteni și apropiați şi le-a transmis tuturor că acum vede diferit viaţa.

Cei doi sunt internați la Timișoara

„După cele mai lungi zile din viaţa mea şi a Laurei a venit şi vestea cea mare. Rezultatul testelor: NEGATIV! Am sperat, ne-am rugat şi am învins!

Acum vedem cu totul diferit viaţa, cu mult mai multă înţelegere şi aceasta este partea cea bună a acestei nefericite experienţe. Nu vă pierdeţi speranţa, prieteni! Împreună, cu credinţă şi bunătate, vom trece peste toate încercările vieţii! Vă îmbrăţişăm!”, a scris Oancea pe Facebook.

De asemenea, edilul a postat şi o fotografie cu el şi fiica sa din spital. Vă reamintim că cei doi sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, după ce au fost infectaţi cu coronavirus.

În cazul în care rezultatul celui de-al doilea test va fi negativ, primarul din Deva şi fiica sa vor fi declaraţi vindecaţi şi vor putea fi externaţi. Cu toate acestea, medicii le vor recomanda, conform procedurilor, să rămână izolaţi la domiciliu încă 14 zile.

Mai mult de atât, în cea de-a 12 zi, ei vor fi din nou testaţi. Dacă şi atunci testul va fi negativ, cei doi se vor putea întoarce în comunitate.

Trebuie specificat că primarul orașului Deva, Florin Oancea a contactat virusul după ce a participat la o şedinţă a Partidului Național Liberal.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×