Dan Negru, mesaj cutremurător pe Facebook despre epidemia de coronavirus. „Arestul la domiciliu a milioane de oameni va duce la dereglări psihice grave”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
18/03/2020, 12:42
Dan Negru, mesaj cutremurător pe Facebook despre epidemia de coronavirus. „Arestul la domiciliu a milioane de oameni va duce la dereglări psihice grave”
Dan Negru, mesaj cutremurător pe Facebook. Sursa foto: Facebook

Dan Negru a postat un mesaj îngrijorător despre epidemia de coronavirus pe pagina personală de Facebook. Omul de televiziune este speriat pentru că autorităţile din lumea întreagă nu vin cu o soluţie pentru eradicarea epidemiei de coronavirus.

Dan Negru, mesaj cutremurător pe Facebook despre epidemia de coronavirus

Dan Negru spune în mesajul lui că lumea se confruntă cu două sintagme în această perioadă de epidemie de coronavirus. Acestea sunt ”nu știm când” și ”nu știm cum„. Astfel, starea de incertitudine amintită de Dan Negru este motiv de panică pentru tot mapamondul. Omul de televiziune spune că epidemia de coronavirus va fi un reset econmic global.

Nu știm când și nu știm cum sunt singurele noutăți… Îmi place Anand Mahira, îl urmăresc pe Twitter. E un baștan indian cu multe miliarde.

Epidemia de coronavirus, un reset economic la nivel global

Mahira zice că coronavirusul e justificarea unei resetări economice globale. Zice că cei mai mulți din cei care lucrează acum de acasă, acolo vor rămâne.

După coronavirus, patronii îi vor întoarce la job pe unii dar pe cei mulți îi vor păstra cu salarii mai mici, lucrând de acasă. E un reset al forței de muncă…

Zice că se vor închide mii de fabrici care poluau oricum, că oamenii vor circula mai puțin dacă vor lucra de acasă și că zborurile se vor reduce simțitor din cauza prețurilor care vor creste.

E și un reset ecologic. Coronavirusul e butonul de reset economic. O spun tot mai mulți!”, scrie Dan Negru într-un mesaj de pagina personală de Facebook.

Izolarea oamenilor poate duce la dereglări psihice grave

Dan Negru mai spune în mesajul său că izolarea oamenilor de epidemia de coronavirus poate duce la dereglări psihice grave ale unora, întrucât omul este „un animal social”.

Schimbarea banilor, dispariția cashului, naționalizarea de către stat a marilor bussinesuri și apoi întărirea statului care era oricum slăbit și jigărit sunt teorii dezbătute de toate marile analize financiare mondiale.

Franța a anunțat deja oficial că vă naționaliza marile companii dacă vă fi nevoie… E adevărat, lume o luase razna orcium, valorile nu mai existau, banii nu mai aveau valaore, resetul era o chestiune de timp…

Dar omul e un animal social. A zis-o Aristotel prin anul 300 Î.HR. Lipsa de socializare deprimă, dă boli psihice. Arestul la domiciliu a milioane de oameni lipsiți de socializare și închiși în casele lor doar cu gândul la șomajul în care tocmai au intrat vă aduce dereglări psihice mult mai grave…”, mai scrie Dan Negru.

Omul de televiziune este deprimat pentru că autorităţile din România a luat măsura de a închide restaurantele. Acesta nu întrevede un final rapid şi fericit al situaţiei create de coronavirus şi crede că ne va fi tot mai greu.

Primul restaurant din lume a apărut în 1765 și s-a numit Boulanger. Thomas Boys l-a pictat într-un tablou. Restaurant vine de la la cuvântul restaurer adică de la menirea de a-i restaura„, „revigora pe cei care intrau că să mănânce și să socializeze. 

Fără nicio speranță și fără niciun orizont de așteptare , cu nu știm când”și nu știm cum o să fie tot mai greu. Oră după oră…”, a mai scris Dan Negru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×