Dan Negru, îndurerat de moartea lui Ramon Chicireanu, concurent Masterchef: ”Am filmat și eu cu el”

în Stiri mondene
17/03/2020, 16:00
Dan Negru, îndurerat de moartea lui Ramon Chicireanu, concurent Masterchef: ”Am filmat și eu cu el”
Dan Negru, îndurerat de moartea lui Ramon Chicireanu, concurent Masterchef: Sursa foto. Facebook.com

Ramon Chicireanu a murit la vârsta de 37 de ani după ce mai bine de doi ani s-a luptat cu o boală nemiloasă, cancer. Fostul concurent Masterchef a lăsat în urma sa o familie îndurerată și trei copii mici, dar și mai multe vedete care au ținut să-și exprime regretul pentru pierderea suferită.

Prezentatorul TV Dan Negru, mesaj dureros după moartea lui Ramon Chicireanu

Printre vedetele din showbiz-ul autohton care l-au cunoscut pe bărbatul mereu pus pe glume care era Ramon Chicireanu se numără și prezentatorul Antena 1 Dan Negru. Vedeta a scris un mesaj de condoleanțe pe una dintre paginile sale de socializare unde a mărturisit că a filmat alături de fostul concurent Masterchef pentru o emisiune TV.

„Aflu că a murit un concurent celebru al unor show-uri tv, Ramon. Am filmat și eu cu el…La 37 de ani și l-a doborât boala care ucide peste 1,7 milioane de europeni pe an: cancerul. Peste 50 mii de români mor anual de cancer!”, a scris celebrul prezentator pe pagina de Facebook.

Dan Negru despre boala care ucide milioane de oameni

„20 milioane au fost depistați anul trecut în toată lumea și peste 10 milioane mor în fiecare an! Cancerul e fără breaking news! Doar uneori, când moare vreunul cunoscut”, a completat Dan Negru pe contul de socializare.

Vestea trecerii în neființă a fost dată de o femeie apropiată familiei fostului concurent Masterchef care în urmă cu o săptămână a făcut o postare pe contul de Facebook în care le cerea oamenilor să facă donații pentru ca bărbatul să poată trece din nou peste această boală.

„Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasă lecţie de viaţă – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam că doar tu poţi învinge moartea, ştiam că doar tu poţi trece peste o asemenea provocare!
Te iubim şi îţi suntem recunoscători – ai trecut frumos prin viaţă şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!”, a scris Cristina Rotarescu luni, 16 martie, pe pagina sa de socializare.

Ramon Chicireanu suferea de cancer limfatic de mai bine de 2 ani

„Acum 2 ani de zile, Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boală îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania – ţară unde a putut beneficia de un tratament corespunzător, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptă cu înverşunare. 
Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fază cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabă pe la el şi apoi a invitat-o să îl părăseascã. El avea chestii mult mai importante – acasă în Romania tocmai i se năştea al 3-lea copil- o minune de fetiţă!!”, a fost mesajul publicat de Cristina Rotarescu pe pagina sa de Facebook în urmă cu circa o săptămână.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×