Primarul Bacăului o face praf pe Viorica Dăncilă! Edilul a fost exclus din PSD

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
25/11/2019, 13:19
Primarul Bacăului o face praf pe Viorica Dăncilă! Edilul a fost exclus din PSDGALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a fost criticată dur de primarul Bacăului. Sursa foto - facebook

Primarul Bacăului o face praf pe Viorica Dăncilă după alegerile prezidențiale. Cosmin Necula nu a ezitat o clipă și a postat pe o rețea de socializare un mesaj dur la adresa șefilor din Partidul Social Democrat„În aceste momente nu pot să nu mă gândesc cum baronul Benea a votat-o pe Dăncilă premier, apoi președinte al PSD și, în cele din urmă, candidat la prezidențiale.

Primarul Bacăului o face praf pe Viorica Dăncilă!

Dăncilă a obținut CEL MAI PROST SCOR DIN ISTORIA PSD. Nu există o rușine mai mare decât asta pentru PSD. Puțin peste 3 milioane de voturi în turul 2! Cea mai umilitoare înfrângere de când există acest partid!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

 Sunt exact 6 luni de când am spus public faptul că Viorica Dăncilă trebuie să se retragă de la guvernare”, a scris Cosmin Necula. Vă readucem aminte că edilul Bacăului a fost exclus din PSD după ce a criticat în mod repetat politica Guvernului Dăncilă. De altfel, nu este pentru prima oară când Cosmin Necula a urecheat conducerea partidului. Acesta a transmis în urmă cu doar câteva zile că unii dintre membrii PSD nu au făcut campanie pentru că ”le-a fost ruşine să tragă” pentru Viorica Dăncilă.

Edilul a fost exclus din PSD

”Odată cu primul tur al alegerilor prezidenţiale s-a terminat o campanie electorală care pare că nu a existat. O campanie în care Iohannis era deja câştigător, cu multi PSD-işti cărora le-a fost ruşine să tragă pentru Dăncilă, cu Barna care s-a făcut de râs lamentabil şi cu un scor neaşteptat de bun pentru Mircea Diaconu.

Nicio surpriză că Iohannis a câştigat detaşat, nici nu s-a chinuit prea tare. Poate a avut doar emoţii ca nu cumva să intre Barna în turul 2 şi să îi facă o viaţă foarte grea. A fost prima campanie la prezidenţiale în care PSD s-a chinuit să-şi aducă propriul candidat în turul doi şi a obţinut cel mai mic scor din istorie.

Nu poţi să fii mulţumit cu aşa ceva niciodată! Să vrei să fii măcar pe locul 2 ca să te salvezi. Mă întreb la ce bun să fie Dăncilă preşedintele PSD în continuare? Pe cine oare o ajuta?”, a scris atunci Necula pe Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×