Marcel Ciolacu, atac la Viorica Dăncilă: “PSD are nevoie de un nou început”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 11:33
Marcel Ciolacu, atac la Viorica Dăncilă: “PSD are nevoie de un nou început”
Marcel Ciolacu, atac la Viorica Dăncilă după pierderea alegerilor. Sursa foto: digi24.ro

Încep să se înmulțească contestatarii Vioricăi Dăncilă, după ce a pierdut alegerile prezidențiale! Liderul PSD Buzău, şef al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a contrazis-o pe Viorica Dăncilă, imediat după ce aceasta a anunțat duminică seara că a recuperat voturile de la europarlamentare, prin rezultatul obținut în turul doi.

Marcel Ciolacu, atac la Viorica Dăncilă după pierderea alegerilor

Senatorul PSD Cristian Resmeriță a fost primul care a cerut demisia Vioricăi Dăncilă, apoi a venit și prima contră între președintele PSD și primarul General Gabriela Firea, ca mai apoi Liviu Pleșoianu să critice prezentța lui Gabriel Oprea în CEx al PSD.

Acum, Marcel Ciolacu îngroasă rândurile celor care îşi exprimă nemulţumirea faţă de Viorica Dăncilă. Marcel Ciolacu spune că rezultatele din turul doi „arată că PSD a luat cel mai mic număr de voturi din istorie”.

”Este un rezultat dezastruos care vine după un rezultat la fel de prost”

„Asta după ce și în turul I am avut, la fel, un număr foarte mic de voturi. Să fim cinstiți: este un rezultat dezastruos care vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare. Și atunci, și acum, s-au făcut doar analize județene, nimic la nivel național. Acum cred că e timpul să vedem unde am greșit cu adevărat la nivel central, să judecăm rațional și apoi să trecem la fapte”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, care este dat deja, pe surse, ca preşedinte interimar al partidului, în cazul retragerii Vioricăi Dăncilă, vorbeste deja despre un „nou început al PSD”. „PSD are nevoie de un nou început. Avem alegeri locale în 6 luni. Acolo nu mai avem voie să pierdem!”, spune Ciolacu, în finalul postării.

Viorica Dăncilă a spus duminică, imediat după aflarea rezultatelor, că PSD a recuperat voturile pierdute la alegerile europarlamentare. ”PSD azi a recâștigat încrederea cetățenilor români. Am recuperat voturile pierdute la europarlamentare, azi avem peste 3 milioane de voturi, adică voturile de la parlamentarele din 2016. Am toată convingerea că voturile de azi ne ajută, ne obligă, și vom face totul pentru a câștiga localele și parlamentarele”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×