Primăria Capitalei va acorda finanțări de 50.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/12/2018, 19:57
Primăria Capitalei va acorda finanțări de 50.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri!
Primarul Capitalei afirmă că această structură va beneficia de 10 milioane de euro

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat marți, 11 decembrie, că Municipalitatea va lansa, cu sprijinul Consiliului Intreprinderilor Mici și Mijlocii, un program de acordare de finanțări pentru demararea de afaceri. Cu ajutorul acestuia, bucureștenii care vor să înceapă un business pot primi suma de 50.000 de euro.

Programul se numește ”Bucharest Start Up City” și va începe din ianuarrie 2019. În cadrul unei conferințe de presă, Gabriela Firea a declarat că protocolul între Primăria Generală și Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii a fost semnat azi, în urma acestuia ponindu-se proiectul care va sprijini mediul privat în Capitală.

Primăria Capitalei va finanța deschiderea unei afacei cu 50.000 de euro

Primăria Capitalei va acorda finanțări de 50.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri!
Gabriela Firea, a anunțat că Municipalitatea va lansa un program de acordare de finanțări pentru demararea de afaceri

”Am semnat azi (marţi, n.r.) un protocol între Primăria Generală şi Consiliul Naţional al Intreprinderilor Private Mici şi Mijlocii, în urma căruia demarăm un program amplu de încurajare a mediului privat în Capitala României”, a declarat azi Gabriela Firea.

Mai mult, primarul Capitalei afirmă că această structură va beneficia de 10 milioane de euro. De asemenea, din momentul în care programul va demara, vor fi acordate 200 de start-up-uri. ”Este vorba de un proiect care va beneficia de 10 milioane de euro şi care va demara începând cu luna ianuarie a anului viitor, când vor fi acordate 200 de start-up-uri, în valoare de 50.000 de euro”, a adăugat Gabriela Firea, în cadrul unei conferințe de presă.

În ediția a doua a programului Start-Up Nation, afacerile din Capitală și județele Cluj și Ilfov, ce au peste 4 IMM-uri la suta de locuitori, vor pleca cu un minus de 15 puncte, lucru prevăzut de noua grilă de punctare. Astfel, se vor reduce considerabil șansele afacerilor respective la finanțare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×