Lecție de matematică de la un proaspăt milionar român

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/11/2018, 16:31
Lecție de matematică de la un proaspăt milionar român
Proaspătul milionar român a oferit o lecție de matematică tuturor

În lecția de matematică a proaspătului milionar român se regăsesc pașii care l-au ridicat și dus în punctul în care este. Pe numele său Dragoș Irimescu, nu a părăsit niciodată cariera de antreprenor, chiar dacă afacerea sa cu acoperișuri metalice merge extrem de bine. Se pare că la bază stă disciplina cu care își administrează câștigurile, dar și iubirea pentru numere. Povestea lui a început încă din studenție, când acesta a început să facă meditații la matematică, pentru bani. Tot din acel moment, proaspătul milionar a prins gustul afacerilor, a comerțului, ca negustor. După ce a schimbat valută, la sfârșitul anilor ’90 a reușit să pună cărămidă cu cărămidă pentru primul său business. Afacerea sa a luat naștere și a purtat numele ”Depaco”, inițial fiind importator de țigle metalice, iar, din anul 2007, producătorul care urma să aducă numele Wetterbest pe al doilea loc în piața de profil.

În acest moment, cel mai important pentru el este consolidarea forței de vânzări, căci totul a crescut și de la baraca de la început, a ajuns la ceva impresionant. ”Prioritatea mea în acest moment este consolidarea forţei de vânzări. Suntem în căutare de oameni buni şi serioşi. Pe termen mediu şi lung, dorinţa este educarea pieţei în ce priveşte utilizarea pietrei naturale în construcţii, pentru că aceasta are o mulţime de calităţi şi avantaje”, a precizat Dragoș Irimescu.

Lecție de matematică de la un proaspăt milionar român

lectie de matematica proaspat milionar roman
Antreprenorul Dragoș Irimescu

De altfel, antreprenorul a vorbit și despre modul în care își păstrează banii pe care îi încasează. ”O treime în producţie, o treime în imobiliare, iar o treime în diverse proiecte ce pot fi transformate rapid în cash”, a declarat afaceristul.  Potrivit capital.ro, afaceristul pune reușita pe seama calculului rațional, la care adaugă  atât pasiunea pentru lucru, cât și dragostea pentru oameni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×