Primar din Argeș, probleme cu Poliția! Edilul a lipit afișe cu Viorica Dăncilă. „Ce mare crimă am făcut?”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 17:41
Primar din Argeș, probleme cu Poliția! Edilul a lipit afișe cu Viorica Dăncilă. „Ce mare crimă am făcut?” GALERIE FOTO
Edilul comunei Dârmănești nu este la prima abatere. Sursa foto - facebook

Nici nu au început bine alegerile că au și apărut problemele. Astfel, un primar din Argeș a fost reclamat la Poliție! Mai exact, Emilian Ciolan, edil în comuna Dârmăneşti, trebuie să răspundă acum oamenilor legii, pe motiv că a lipit pe gardurile caselor și pe panourile electorale afișe prin care îi îndeamnă pe localnici să voteze cu Viorica Dăncilă. Primarul nu a stat o clipă pe gânduri și a transmis sec că a acționat „ca persoană fizică”.

Primar din Argeș, probleme cu Poliția!

Reprezentanții IPJ Argeș au precizat că au fost începute deja verificările în acest caz. Concret, oamenii legii au fost sesizați că primarul din Dârmănești a lipit afișe prin care îi îndeamnă pe localnici să o voteze pe fosta șefă a Executivului printr-un mesaj ferm. „Stimaţi concetăţeni, vă rog respectuos să ieşiţi la vot în data de 10.11.2019 şi să votaţi PSD, respectiv pe Viorica Dăncilă.

Noi, comuna Dârmăneşti, am luat bani de la PSD pentru dezvoltarea şi înfrumuseţarea comunei noastre. Vă mulţumesc. Cu respect, primar Emilian Ciolan”, este mesajul pe care edilul nu a ezitat să-l transmită alegătorilor. Culmea, atunci când a fost chestionat în legătură cu motivul pentru care a lipit aceste afișe, primarul Emilian Ciolan a declarat că a simțit că „așa e cel mai corect”.

Edilul a lipit afișe cu Viorica Dăncilă

„Aşa am vrut eu, aşa am simţit eu, ca persoană fizică. Am simţit că aşa e cel mai corect. Ce mare crimă am făcut?”, a mai spus primarul din Dârmănești. Pentru că i s-a transmis că gestul său nu este unul tocmai legal, primarul a precizat acum că a dat ordin ca afișele pe care le-a lipit să fie date jos. În mod evident, între timp, și Autoritatea Electorală Permanentă a fost sesizată în acest caz.

De altfel, nu este pentru prima oară când edilul acestei comune devine protagonistul unui incident controversat. În august 2018, primarul Emilian Ciolan și mai mulți membri USR, veniți să depună dosarele cu semnături în campania #FărăPenali, s-au luat la bătaie în clădirea primăriei din Dârmănești.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×