Cum arăta Viorica Dăncilă în tinereţe. Imagini neştiute cu fostul premier al României

Dan Suta   
în Alegeri Prezidențiale 2019
08/11/2019, 15:09
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinereţe. Imagini neştiute cu fostul premier al României GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă este candidata PSD la prezidențiale. Sursa foto: Europa FM

Imagini cu Viorica Dăncilă din tinerețe există mult prea puține, căci fostul premier al României a ținut la discreție, însă recent a apărut o fotografie cu pesedista pe când avea 29 de ani și abia ce îl adoptase pe Victor Florin, băiatul cu care femeia se mândrește. Dăncilă are acum 55 de ani, iar Victor Florin s-a făcut mare. Despre băiatul ei adoptat Dăncilă a vorbit la un moment dat, fără să dea  prea multe detalii.

Viorica Dăncilă, poză de când avea 29 de ani

În imaginea care s-a viralizat în mediul online, Dăncilă apare alături de băiețelul și soțul ei. „După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistențe, ni s-a schimbat viața. Am avut un țel. Când era greu, trebuia să depășim pentru că era Victor. El a devenit răsfățatul familiei”, a declarat Viorica Dăncilă într-un interviu, scrie kanald.ro.

„La început n-au înțeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 și erau condițiile puțin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci”, a mai spus candidata PSD la prezidențiale.

viorica dăncilă
Imaginea cu Viorica Dăncilă din tinerețe. Sursa foto: kanald.ro

Dăncilă a fost europarlamentar și premier

Viorica Dăncilă este candidata PSD la alegerile care vor avea loc duminică, 10 noiembrie. Fostul premier al României se bate pentru a intra în turul al doilea cu Mircea Diaconu și Dan Barna, conform sondajelor apărute în ultimele săptămâni. În sondajele interne ale PSD și USR, Dăncilă este cu aproximativ 5 procente peste candidatul Barna, însă duminică se pot produce multe surprize la urne, sociologii considerând aceste alegeri cele mai imprevizibile din ultimele decenii.

A fost europarlamentar între 1 iulie 2014 și 28 ianuarie 2018, căci pe 29 ianuarie a devenit premierul PSD, al treilea după ce partidul s-a descotorosit de Sorin Grindeanu și Mihai Tudose. Dăncilă s-a remarcat în cariera ei recentă, cea de premier, printr-o serie de gafe gramaticale și nu doar de vorbire.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×