Prima reacție a Oanei Roman, după ce soțul său a înșelat-o cu Delia Rexha: „Au fost tentative de împăcare”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
30/01/2020, 13:21
Prima reacție a Oanei Roman, după ce soțul său a înșelat-o cu Delia Rexha: „Au fost tentative de împăcare”
Oana Roman a avut prima reacție după ceMarius Elisei a înșelat-o cu Delia Rexha. Sursa foto: b1.ro

Oana Roman a avut prima reacție după ce fostul său partener a fost implicat într-un scandal de proporții, care nu i-a făcut deloc onoare. Marius Elisei a purtat discuții incitante cu un renumit transexual din România, iar soțul Oanei Roman recunoaște discuțiile, dar spune că era beat.

Oana Roman a avut prima reacție după ceMarius Elisei a înșelat-o cu Delia Rexha

În presă s-a vehiculat chiar și faptul că la baza despărțirii Oanei Roman de Marius Elisei ar sta chiar transexualul Delia Rexha. Recent, Oana Roman a avut o reacție în acest scandal mediatic de proporții.

Fiica lui petre Roman a scris pe o rețea de socializare care este părerea ei despre ceea ce a făcut soțul ei, dar a spus și în ce relație se mai află acum cu Marius Elisei.

”Eu și Marius Elisei suntem separați în fapt, el nu mai locuiește cu noi”

„Isabela este cel mai important lucru din lume pentru mine! Este sensul vieții mele și ceea ce îmi dă putere de muncă și bucuria de a trăi. Voi face orice este necesar ca viața ei să fie frumoasă și împlinită, liniștită și plină de bucurii. Liniștea ei și inocența ei sunt profund umbrite în aceste zile de circul mediatic iscat în legatură cu cel care îi este tată. (…)

Așa cum am spus încă din Decembrie anul trecut eu și Marius Elisei suntem separați în fapt, el nu mai locuiește cu noi și deși au existat tentative de împăcare din partea lui, ne-am văzut și am fost de acord să ne vedem doar pentru că Isa are nevoie de prezența tatălui în viața sa. Totuși eu NU pot comenta faptele și conduita nimănui și nu pot răspunde pentru faptele nimănui. De aceea nu doresc ca numele meu să fie implica în nici o discuție referitoare la un subiect care NU are nici o legătură cu persoana mea!”, a scris Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×