Cine este Delia Rexha, transsexualul despre care s-a spus că ar fi avut o aventură cu soțul Oanei Roman, Marius Elisei

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/01/2020, 15:20
Cine este Delia Rexha, transsexualul despre care s-a spus că ar fi avut o aventură cu soțul Oanei Roman, Marius Elisei
Cine este transsexualul Delia Rexha, prespusul amant al lui Marius Elisei. Sursa foto: Instagram.com

Delia Rexha, transsexualul cu care soțul Oanei Roman a avut un schimb de mesaje savuros, a dat primele declarații legat de presupusa relație cu Marius Elisei. Transsexualul din Oradea este cunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat, cât și pentru piesele muzicale.

Delia Rexha, transsexualul din Oradea, recunoscut pentru muzica sa

Delia Rexha este o cântăreață de manele în vârstă de 25 de ani, originară din Oradea. Ea este persoana despre care s-a zvonit că a avut o aventură cu Marius Elisei, soțul Oanei Roman și nu numai. Celebrul transsexual s-a iubit și cu regele manelelor, Nicolae Guță.

Cântăreața este renumită în țara noastră datorită faptului că a participat la mai multe emisiuni TV precum„Chefi la cuțite”. De asemenea, Delia Rexha a apărut și într-unul dintre episoadele serialului „State de România”.

Ce spune artista despre conversația savuroasă cu Marius Elisei

Transsexual din Oradea a reacționat imediat cum au apărut zvonurile conform ar fi avut o relație cu Marius Elisei, soțul Oanei Roman. Delia Rexha a mărturisit că a fost contactată de mai multe ori de ginerele fostului premier al României Petre Roman, cel mai recent fiind în urmă cu câteva zile.

De asemenea, renumitul transsexual din Oradea a povestit că Marius Elisei urma să vină la ea acasă spunând că relația dintre el și Oana Roman nu mai mergea de mai bine de 1 an.

„A zis că relația dintre ei doi nu mai merge. Și eu l-am întrebat de ce nu mai merge și de ce nu mai vrea să fie cu ea și a zis că relația nu mai merge de vreun an de zile”, a spus Delia Rexha pentru spynews.ro.

Cum se apără Marius Elisei, soțul Oanei Roman, după ce s-a spus că „a călcat strâmb” cu un transsexual

În schimb, Marius Elisei se apără în scandalul în care a fost implicat fără voie și spune că nu este nimic adevărat. Soțul Oanei Roman a adăugat că este vorba de o conversație mai veche despre care spune că a avut loc cel mai probabil când se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show”, a declarat Marius Elisei, potrivit sursei menționate.

Mărturisirea fostului manechin, Marius Elisei, vine după ce soția sa a declarat că respectivele mesaje sunt doar aberații și nimic mai mult.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×