Oana Roman, prima reacție după împăcarea cu Marius Elisei: “Mergem în direcţia bună”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/01/2020, 15:02
Oana Roman, prima reacție după împăcarea cu Marius Elisei: “Mergem în direcţia bună”
Oana Roman, prima reacție după împăcarea cu Marius Elisei. Sursa foto: avantaje.ro

Oana Roman a avut o primă reacție după împăcarea cu Marius Elisei! Poveste de telenovelă dintre Oana Roman și Marius Elisei merge mai departe! După ce s-au despărțit anul trecut, în luna decembrie, cei doi soți s-au împăcat recent, în cadrul unei emisiuni de televiziune!

Oana Roman, prima reacție după împăcarea cu Marius Elisei

Fanii Oanei Roman și ai lui Marius Elisei sunt în culmea fericirii, după ce au putut vedea în direct, la televizor, împacarea anului! Chiar dacă oana Roman anunța pe Facebook separarea de soțul ei, iar Marius Elisei la scurt timp a postat melodia ”Pefect fără tine”, cei doi se pare că au revenit la gânduri mai bune.

Au petrecut Crăciunul împreună, dar și revelionul, iar perioada sărbătorilor de iarnă se pare că i-a apropiat destul de mult încât să mai dea o șansă relației lor, încununată de nașterea fetiței lor, Isabela.

”Facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”

Oana Roman a avut prima reacție după împăcarea cu soțul ei și a vorbit deschis despre situașia actuală dintre ei. „Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea).

Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman a precizat că nu îşi doreşte să mai facă alte declaraţii despre ce se întâmplă între ea şi Marius Elisei, dat fiind faptul că există nişte aspecte în viaţa fiecărui om care ar trebui să rămână mai puţin cunoscute celorlalţi.

„Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Am evitat să vorbesc despre asta în detaliu şi nici n-am s-o fac de acum încolo pentru că pot spune nişte lucruri… Nu vreau să pic în penibil şi să dau detalii care nu îi privesc pe ceilalţi. Sunt lucruri care ţin de sentimentele mele interioare, vorbesc despre ele, dar până la un pumn”, a spus Oana Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×