Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Soțul vedetei și micuța Iza, surprinși gătind împreună

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/01/2020, 16:24
Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Soțul vedetei și micuța Iza, surprinși gătind împreună
Oana Roman și Marius Elisei, extrem de apropiați, alături de prietenii lor. Sursa foto: Instagram

Oana Roman și Marius Elisei au îngropat securea războiului, iar anul 2020 îi prinde din nou împreună. După ce a anunțat cu surle și trâmbițe în anul 2019 că viața ei merge mai departe fără Marius, Oana a revenit la sentimente mai bune.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Vedeta a postat o serie de story-uri pe Instagram, acolo unde poate fi observat și Marius Elisei la petrecerea organizată de fiica lui Petre Roman la care au participat mai mulți prieteni.

„Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat”, a declarat recent Oana Roman, potrivit unica.ro.

oana roman și marius elisei
Marius, surprins în timp ce pregătește lava cake. Sursa foto: Instagram

Marius și micuța Iza au preparat lava cake

„Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui”, a mai spus vedeta.

„Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, mai spusese fosta prezentatoare de televiziune.

Oana a publicat mai multe fotografii și videoclipuri de la petrecerea pe care a dat-o cu ocazia sărbătorilor de iarnă. I-a invitat pe mai mulți oameni cunoscuți din showbiz.

Printre cei care au luat masă cu cuplul Roman-Elisei s-au numărat Vica Blochina și Mihai Mitoșeru.

Oana a pregătit o masă copioasă pentru toți, iar într-unul dintre story-uri, este surprins Marius, soțul ei, împreună cu fetița lor, Izabela.

Oana îi întreabă ce pregătesc, iar micuța Iza spune că face lava cake. Evident, fetița a fost cel mai bun ajutor de bucătar pentru Marius, care se pricepe foarte bine la deserturi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×