Oana Roman a izbucnit în plâns, la TV. A vorbit despre separarea de soțul ei, dar și despre problemele cu sora ei

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
08/01/2020, 10:13
Oana Roman a izbucnit în plâns, la TV. A vorbit despre separarea de soțul ei, dar și despre problemele cu sora ei
Oana Roman a izbucnit în plâns, în direct la TV. Sursa foto: bzi.ro

Oana Roman nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a izbucnit în plâns, la o emisiune de televiziune, copleșită de problemele din ultima perioadă. Pe lângă separarea de Marius Elisei, are probleme și cu sora ei, Catinca Roman.

Oana Roman a izbucnit în plâns, în direct la TV

După șapte ani de relație, Oana Roman și Marius Elisei s-au separat, iar anunțul a fost făcut chiar de fiica lui Petre Roman, care a postat un mesaj dureros pe o rețea de socializare.

Mondena a recunoscut că relația cu Marius nu mai mergea de ceva vreme și era o anumită tensiune între ei, cae nu aducea deloc lucruri bune. Așa că au decis să se despartă. Oana Roman a menționat că a ales varianta de a publica un mesaj în mediul online pentru ca orice speculație să fie eliminată.

”Nu suntem mereu caractere compatibile”

”S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela.

Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem și să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm. El s-a mutat și nu a fost simplu. Eu am decis să anunț lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte.

E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat.

Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, a mărturisit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Peste toate acestea, Oana Roman a recunoscut că are probleme și cu sora sa, care s-a îndepărtat în ultima perioadă. ”2019 a însemnat și o îndepărtare majoră a surorii mele de noi. Familia de sânge pentru mine este formată din două persoane, mama și fiica mea. E greu să gestionezi toate astea în același timp.Am ales să vorbesc pentru că sunt un om asumat.

Adio, dar rămân cu tine. Cam așa s-ar putea rezuma separarea Oanei Roman de partenerul ei de viață. Vedeta a recunoscut că Marius este acasă la ea acum, deoarece are nevoie emoțional de el, atât ea, cât și fiica lor.

”Marius este acasă acum, doarme acasă la noi, cu noi pentru că Izabela și eu avem nevoie de el, afectiv. Separarea a fost singura soluție pe care eu am găsit-o, nu am vorbit despre divorț. În aceste momente comunicarea contează enorm de mult”, a mai spus Oana Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×